Wpis z mikrobloga

Czy w waszym domu podajecie matce, która znajduje się w ciągu alkoholowym odkąd dwa lata temu staliście się sławnymi strimerami, amfetaminę lub innej jej pochodne, po to żeby dłużej niszczyła psychicznie swojego konkubenta w czasie transmisji interntowej oglądanej przez dziesiątki tysięcy polaków i napędzała wam przychody z dotacji SMS od gimbusów i matek 500+?

#danielmagical #patostreamy
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SzitpostForReal: Zamiat cukru u nas się w domu używa ugułem. Sen jest dla słabych. Zastanawiające jest natomiast to, ile tego było przez ostatnie dni skoro Goha wczoraj na streamie powiedziała że już nie śpi dwa dni.
  • Odpowiedz
Zastanawiające jest natomiast to, ile tego było przez ostatnie dni skoro Goha wczoraj na streamie powiedziała że już nie śpi dwa dni.

@elgrecqo: to jest chore, ale wyobrażam sobie że smalec wpadł na pomysł, że zrobi testowego streama na dwa dni i wysyłał same fejkowe dotacje żeby zobaczyć, jak się będą zachowywali
  • Odpowiedz
@SzitpostForReal wydaje mi się że nie ma z tym nic wspólnego jednak xdd ale jak teraz widzi liczniki to pewnie myśli o tym xd

Niech robią balet, tylko niech się wyspia i najedza chociaż xd Ja to tam chce igrzysk
  • Odpowiedz