Aktywne Wpisy

GoNutz_pl +911
#rozdajo
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
źródło: 510434-Mango-Suszone-Plastry
Pobierz
Mia900 +20
Wykopki narzekające na panny #tinder , że te:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:

#alkoholizm
a najleppiej to klin
1) W trakcie imprezy pić coś co nie ma %
2) Nie siedzieć całą imprezę na dupie, tylko wstać, przejść się, a najlepiej, jak jest parkiet - wytańczyć alko.
3) Zjeść coś tłustego - tłuszcz długo się trawi i zalega na żołądku, co spowolni trawienie alko i się nie nawalisz, tylko odrobinę dłużej będziesz pod wpływem, bo później trafi do krwi.
leczenie przyczyny:
-nie mieszać
-popijać wodą
-mieć
@l_Grela_l: Nie wiem czy dobrze cię zrozumiałem, ale ruch nie sprawi, że szybciej wytrzeźwiejesz - wątroba pracuje w swoim tempie i tyle. Czy będziesz spał czy chodził, to wytrzeźwiejesz raczej w tym samym czasie.
Komentarz usunięty przez autora
Jak tańczysz pół imprezy, to tak się nie nawalisz, a jak rano jeszcze będziesz pod wpływem, to idź pobiegać - po pół godzinie wrócisz jak nowy.
Może to podwyższone tętno oznacza przyśpieszenie działania całego organizmu i dzięki temu szybciej pozbywasz się trucizny z krwiobiegu.
Nie przyspieszysz metabolizmu alkoholu.