Polka chce wylizac obcemu facetowi z ktorym pisze 10min rowa w wigilie, co w tym dziwnego? S Z O K To calkowicie normalne zachowanie polek, ogarnijcie sie stulejaki. #klaudiusz #tinder #podrywajzwykopem #rozowepaski
@Polkopsky: Dwie rzeczy mnie szokują w tym wszystkim. Fakt, ze te Tinderowki naprawdę nie maja żadnych moralnych granic xD i fakt, ze na Wykopie istnieje tak liczne grono kobiet uznających opisane przez ciebie zachowanie za normalne xD. Czuje się trochę jak Neo, kiedy się obudził w tej komorze wypełnionej jakaś mazią. Tfu #!$%@? xD
@Flypho: Nie wiem ile masz lat ale było kiedyś i jest chyba dalej takie kobiece forum jak kafeteria, sporo na przestrzeni lat czytałem sobie co tam piszą dziewczyny i nie uwierzyłbyś przed jakimi rzeczami potrafią się same przed sobą czy wspólnie we własnym gronie usprawiedliwiać i uciszać swoje własne sumienia, zwalając winę na faceta/facetów, najgorsze #!$%@? jakich dziewczyna może się dopuścić, różnych zdrad wynikających z ich strony, #!$%@?ąc z całą mocą
Ja to się zastanawiam, czy to się kiedyś skończy, promowanie par mieszanych na siłę i wszędzie. Trend od kilku lat narasta. Losowa reklama? Biała i nie biały.
S Z O K
To calkowicie normalne zachowanie polek, ogarnijcie sie stulejaki.
#klaudiusz #tinder #podrywajzwykopem #rozowepaski
Dwie rzeczy mnie szokują w tym wszystkim. Fakt, ze te Tinderowki naprawdę nie maja żadnych moralnych granic xD i fakt, ze na Wykopie istnieje tak liczne grono kobiet uznających opisane przez ciebie zachowanie za normalne xD. Czuje się trochę jak Neo, kiedy się obudził w tej komorze wypełnionej jakaś mazią. Tfu #!$%@? xD