Aktywne Wpisy
Korsir +98
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
Anoncio2111 +248
Czy rybom wolno plusa?
#wykop #wykopwpigulce #oswiadczenie #niepopularnaopinia
Gość wracał, urżnięty jak dzika świnia i znalazł telefon. Może chciał oddać, ale brat OP-a pewnie miał blokadę na wyświetlaczu i nie mógł zadzwonić. Poszedł spać. Przyjechali do niego do domu i co? Gość pewnie wstał na kacu i zapomniał, że ma znaleziony telefon, bo był urżnięty, jak rzygający brat OP-a jadący w aucie na miejscu pasażera