Wpis z mikrobloga

@AurenaZPolski: takie czasy, nikt nie mówi nic wprost.

Przecież to oczywiste, że wraz ze spadkiem urody ludzie mają mniejsze dążące do zera szanse na partnera. Z drugiej strony przegrywy też żyją w jakimś dziwnym loopie, 'loszki to coorvy', ale zaraz 'dajcie mi lochę', to chcą tego partnera czy nie? No i w końcu Tinder i zachowania kobiet tam to nie wina tychże, a całego społeczeństwa.

PS.

@AurenaZPolski: Przecież to nie chodzi o to... >.< Jezu nie wiem czy to kolejna zarzuta, ale nie wierzę, że wyciągasz takie wnioski. Czy laski na tinderze zachowują się w taki sposób? Nie... jeśli nie chcą się z kimś widzieć to po prostu nie piszą. Żal mi tej dziewczyny, że jakiś spermiarz w taki sposób zbił jej poczucie wartości, żeby podbić swoje i jeszcze wrzucił to na wykop... no jakim 0 trzeba
@Paneki: Przecież sytuacje że ktoś z kimś jest umówiony np. za dwa dni, a potem loszce się odmienia plan i wystawia typa są nagminne, już nie przesadzaj. Każda z nich znajdzie zastępczego bolca. A zbicie poczucia wartości to jedno wielkie xD Laski mają dziesiątki adoratorów i betaorbiterów, a ty mówisz że zbicie ich poczucia wartości jest złe xD 90% tam ma tak wybujałe ego, że do dziś mackiewicz próboje zdobyć jego