Wpis z mikrobloga

@michal_0107: jakbyś znał realia to B klasa lub C nie żadna 4 liga, tam ludzie też zarabiają, co z tego jak zaczną od 4 ligi jak nie dograją sezonu do końca, bo piłkarzom trzeba płacić,w ogóle nie wiem skąd ten pomysł o 4 lidze, jak bankrut to B klasa, nie dograj sezonu to koniec klubu
  • Odpowiedz
@nightrain: serio ? A wstydzew albo ŁKS zaczynały od b klasy ? Polonia Warszawa też ? Mzpn sam mówił że pozwolą im w razie. Zero zaczac od 4 ligi. Z tego co kojarze, a mogę się mylić, tylko zetka została zdegradowana do b klasy.
  • Odpowiedz
@nightrain: przecież to logiczne że większość zawodników którzy grają w ekstraklapie odejdzie XD będą grać chłopakami z okolic którzy mają wiselke w serduchu i zostawia wiele sił na boisku :) pewnie też dołącza do nich jacyś wychowankowie, piłkarze po 30 co potrafią w miarę kopnąć równo a grali kiedyś dla Wisły. Budżet na 4-2 ligę pewnie 2-4 banki wystarczy, tak myślę. Tu będzie liczyć się cos, czego możesz nie rozumiec-
  • Odpowiedz
@michal_0107: czwarta liga jest spoko, bo to już są mecze biletowane, chyba 5 złotych kosztuje u mnie wjazd na mks trzebinia, ale nie wiem bo tam nie chodzę, czyli jakiś wpływ do budżetu jest, ale jakoś mi się nie chce wierzyć, że po ewentualnym starcie od 4 ligi Wisła co sezon grała by ligę wyżej, do tego jest potrzebny ktoś kto ma kasę i będą fundusze by płacić piłkarzom i
  • Odpowiedz