Aktywne Wpisy
OVHcloud +72
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +375
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
@ameliniowyguzik: znajomy tak miał. Dostawał paliwo z cysterny która rozwozi paliwo po budowach. Może przypadek, ale zaczęła mu padać pompa wtryskowa. Koszt remontu 2,5tys zl. Samochód warty może 5 :) Ja bym się na to nie połakomił, bo na te 30 litrów miesięcznie mnie stać, za to na forach ostrzegają że mój silniczek bardzo nie lubi kiepskiego paliwa.
Od pięciu lat na tym jeżdżę, więc raczej sprawdzone
Mało tego jest to paliwo z Orlenu, identyczne z tym które tankujesz na co dzień.
@murinius:
@ameliniowyguzik: nie tankuje na orlenie bo miałem dość tego chorego teatrzyku przy kasach i wierszyków o kartach, punktach, możekanapeczkachnadroge. Stania jak pajac i odpowiadania, by w końcu dostać fakturę ze złą rejestracją. "Ojej, a to nie możne tak zostać?" Ale to tak na marginesie.
Paliwo mogą brać od ruskich (białystok here), mogą od drobnych polskich rafineryjek, Orlenowskie
Budowa to budowa.
Tam wszystko przemłucą(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Od żółtego po czerwone
My akurat tankujemy na Orlenie flotą i to w Płocku (ʘ‿ʘ)
Więc akurat o to się nie martwię
Komentarz usunięty przez autora