Aktywne Wpisy

daeun +128
Wszyscy w koło pierdzielą o jakimś mitycznym kryzysie, recesji i spadku jakości życia, ale ja jakoś tego wszystkiego nie zauważam:
- ludzie nadal biorą konsole i Iphony za kilka tysiecy zlotych, widać co jest plusowane na pepperku
- nie liczą się z hajsem i kupują jakieś rarytaski typu łosoś wędzony, drażetki m&ms czy misie Haribo, widzę co wykładają na kasie w biedronce, płacą rachunki po 500-600 zlotych
- oczywiście malboraski za 25
- ludzie nadal biorą konsole i Iphony za kilka tysiecy zlotych, widać co jest plusowane na pepperku
- nie liczą się z hajsem i kupują jakieś rarytaski typu łosoś wędzony, drażetki m&ms czy misie Haribo, widzę co wykładają na kasie w biedronce, płacą rachunki po 500-600 zlotych
- oczywiście malboraski za 25
przemek121 +271

Z bużdetowych opcji nie-mechanicznych wpadły mi w oko na chwilę obecną Orient WV0041TX oraz Zeppelin LZ129
#zegarki
@unified_observer: Widziałem, mam go na uwadze, ostatecznie ściągnę z ebay.
@wujekwichura: Słyszałem, zwyczajnie chciałbym go jako kolejny element w kolekcji.
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7735027587
( ͡º ͜ʖ͡º)
@9_pasazer_nostromo lepiej szukać radzieckich :) 3133 i 3017 (ale bedzie drozszy) - komandirskie, poljot, strela (poza zasiegiem).
A seiko to na 6139 bodajze.