Aktywne Wpisy
dom_perignon +285
Kadet20 +36
Nie jestem pierwszy który to powie, ale no nie czaję fenomenu tej piosenkarki. Jest gwiazdą, niektóre jej piosenki nawet są spoko (ale nie te z radia bo są przeruchane do porzygu) i fajnie się ich słucha, ale żeby aż taaak?
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
#bekazlewactwa #lewackalogika #kapitalizm #antykomunizm #4konserwy
Komentarz usunięty przez autora
@cqwtg1355: niby tak, ale nie do końca
@marcinwlo Kapitalizm jest forma przejściowa do korporacjonizmu. Nie ma opcji obronić się przed tym kiedy jest kapitalizm o wolność. - chyba że zaczniemy kapitalizm regulować aby się przed korporacjonizmem obronić ale czy regulowany kapitalizm będzie kapitalizm?
@Variv: Udowodnij
@bh933901 xD Przykład USA chociażby.
Do tego sam kapitalizm to determinuje bo z praw ekonomi duży może więcej. Więc jest naturalne, że tworzą się stopniowo duże firmy i coraz coraz większe itp.
W USA nie ma korporacjonizmu i nigdy nie było.
@bh933901 To co wg ciebie jest w USA?
Blisko mi do wolnego rynku ale szanujmy się. CHRL to jedna wielka szurnia a taki Jack Ma - najbogatszy Chińczyk jest również członkiem Komunistycznej Partii Chin czyli sługusem obrzydliwej ideologii.
Tak, to coś znacznie gorszego. Właśnie w tym cały dowcip.