Aktywne Wpisy
Czy rezygnacja ze studiów na przedostatnim semestrze to dobra decyzja?
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
deeprest +425
Ale śmiesznego szczurka brudaska znalazłem przy drodze
#pokazkota
#pokazkota
"Jaka to mapa?"
- Kategoria: pojedynczy scenariusz
- Proszę po jednym
Komentarz usunięty przez autora
X DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Na obrazku widać jak bohater jedzie do wiatraka. Wiatrak to taki obiekt, który co tydzień daje losowy surowiec (czyli np. rtęć, kamienie itd.) Przeważnie jeżdżeniem po wiatrakach i innych młynach zajmują się gówniani bohaterowie, bez armii (czyli z jedną tylko słabą jednostką pierwszopoziomową: np. pikinierem), którzy się nie nadają do walki (mogą co najwyżej powąchać dupę cyklopa xd) Pani Adela, to z kolei bohaterka, która korzysta bardzo chętnie