Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Floyt: przeczytałem newsa na wp o 16 latku co wygrał bilet na jakieś sexparty i po stosunku się zakochał. Chciał tylko pokazać klasie jaki to jest prawdziwy mężczyzna, bo rucha i nie prawik. Jednak dla mnie to mentalna stulejka nadal. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@zielonestopylucyfera: o, kilka dni temu czytałem, że wygrał bilet, ale na tym news się urwał. Fajnie dowiedzieć się jaki był ciąg dalszy. Trochę jak zaczynać drugą część filmu/gry zaraz po skończeniu pierwszej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@zielonestopylucyfera: o jak śmiechłem na "Chce pokazać osobom, które się z niego śmiały, że jest już prawdziwym mężczyzną i podczas gdy oni nie mają żadnej dziewczyny, on miał aż dwie."
No rzeczywiście, miał aż dwie OPŁACONE dziewczyny xD idąc tym tropem jak ktoś sobie zamówi trzy dziwki, to będzie jeszcze bardziej męski od niego? xDˣᴰ #!$%@?, jaki stulejarski dzban.
  • Odpowiedz
@Yakuza123: skądże znowu. Mam swojego różowego, na jakość seksów nie narzekam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mogę jedynie zazdroscić rejsu jachtem, imprez i prywatnej wyspy. Impreza na jachcie nadal na liście rzeczy do zrobienia przed śmiercią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz