Pod jaka nazwa szukać takiej tulei redukcyjnej, którą wkręcę w drewno,( czyli żeby miała zewnętrzny gruby i szeroki gwint), a w nią wkręcę zwykłą metalowa śrubkę?
Mam taki stolik rozkładany,w blat wkręca się nogi i właśnie tak jak wyżej opisałem jest to rozwiązane, ale jedna tuleja w drewnie się tak wyrobiła i już tam się nie trzyma. Szukam takiej grubszej. Jakiś pomysł macie na to? #majsterkowanie #stolarstwo
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
Mam taki stolik rozkładany,w blat wkręca się nogi i właśnie tak jak wyżej opisałem jest to rozwiązane, ale jedna tuleja w drewnie się tak wyrobiła i już tam się nie trzyma. Szukam takiej grubszej. Jakiś pomysł macie na to?
#majsterkowanie #stolarstwo
jak byś miał problem z montazem mufy xxd
https://www.youtube.com/watch?v=Riy1-pfl0bo