Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +28
Doznałem oświecenia, była chwilowa depresja, ale położyłem się na słońcu i już przeszło.
Doszedłem do konkluzji, że trzeba sobie robić jaja 24/7 np. jesteś na spotkaniu rodzinnym, ktoś zadaję ci pytanie "Gdzie masz dziewczynę prawiczku?", to wtedy wstajesz na stół, gacie w dól, wypinasz zad i mówisz w dupie.
Jakaś grupka kiboli idzie obok ciebie i patrzą na ciebie groźnym wzrokiem? Zaczynasz ich wyzywać od pdf, pedziów i spierdzielasz jak Usaint Bołt.
Ktoś
Doszedłem do konkluzji, że trzeba sobie robić jaja 24/7 np. jesteś na spotkaniu rodzinnym, ktoś zadaję ci pytanie "Gdzie masz dziewczynę prawiczku?", to wtedy wstajesz na stół, gacie w dól, wypinasz zad i mówisz w dupie.
Jakaś grupka kiboli idzie obok ciebie i patrzą na ciebie groźnym wzrokiem? Zaczynasz ich wyzywać od pdf, pedziów i spierdzielasz jak Usaint Bołt.
Ktoś

dzony77 +3
INTUITIVE MACHINES $LUNR Q2’26 EARNINGS HIGHLIGHTS
🔹 Revenue: $206M (Est. $216M) 🔴
🔹 EPS: -$0.29 (Est. -$0.10) 🔴
🔹 Backlog: $1.8B
FY
🔹 Revenue: $206M (Est. $216M) 🔴
🔹 EPS: -$0.29 (Est. -$0.10) 🔴
🔹 Backlog: $1.8B
FY

źródło: comment_ixBXWkwihUVx1UXJbPQYNes7QFck8A3f.jpg
PobierzTak właściwie to jak to karmić? Wrzucasz w opór robaków zeby dla każdego było i jak np po godzinie beda latać jakies robaki to wyciagasz?
Ja wiele razy zostawialem swiersze troche wieksze od pajaka podczas wylinki. Nigdy do niczego nie doszlo, ale moglem miec po prostu szczescie.