Wpis z mikrobloga

Pracuje z typowa #p0lka witaminka jak ona cos slucha to musi byc na pelna #!$%@?, jak chlopak cos do niej mowi to ma w to #!$%@? slysze tylko pretensjonalne 'mhm' i tyle. Oprocz duzych cyckow nie ma w zasadzie nic do zaoferowaniaz leniwa, nie umie gotowac. Raz probowala mnie kiedys w ramach small talku przekonac zebym gotowal dla niej i dla siebie bo widzi ze zawsze przynosze do pracy cos w pudelku. Oczywiscie zadeklarowala sie ze za mieso by mi oddawala xD. Kiedys widziala ze mam miod to zapytala sie czy moze sie poczestowac. Mysle czemu nie. Mowila jeszcze spokojnie tylko jedna lyzeczke slodze. A #!$%@? taka lyzeczke ze az sie jej ulewalo xD. Nie mowiac ze jeszcze komus wypila jego ulubiony sok do herbaty nie pytajac o zgode. Oczywiscie jak jej ktos podwedzil troche cukru (ciekawy jestem czy rzeczywiscie popieprzyl czy testowala ze moze wiecej miodu jej nie dam xD) to od razu sie zorientowala i zaczela robic sledztwo. Najlepsze ze ma chlopaka. Co wy widzicie w takich witaminkach. Ani jakichs specjalnych zainteresowan, ani cialka boskiego (no oprocz klawego cyca) ale dupsko grube, jakos specjalnie sie nie ubiera, konska morda, charakter tez nie za specjalny. Drodzy panowie zacznijcie sie szanowac, bo dopoki tego nie zaczniecie to rynek bedzie zepsuty i wszystkie kobitki beda mialy zawyzone oczekiwania. #pracbaza
  • 3
@puto: ale tak a propos tych co kupuja samochody ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ten jej typ jakis zly nie jest. Powiem tak nawet przystojny. Typ tak jak ona kolo 30stki. Przeciez to laski w takim wieku sie przeterminowuja, a nie faceci. Serio rozumiem miec kobiete, moze nie najladniejsza, ale z ciekawymi zainteresowaniami znosnym chatakterem. A nie witaminke brzydka cycatke z pretensjonalnym podejsciem do swiata.