Wpis z mikrobloga

@MikiMarcin: bo minęło kupę czasu, ona pewnie w tym czasie poznała już kilka innych osób, zresztą, może wasza mała przygoda to nie było dla niej nic znaczącego a raczej codzienność? jakim cudem nie macie do siebie żadnego kontaktu?
  • Odpowiedz
@shouldicare: Cóż długo by opowiadać, w skrócie: dziewczyna zwróciła na mnie uwagę od początku pobytu na urlopie wakacyjnym. Było to na przełomie września i października. Sama zagadywała, długo na mnie spoglądała uśmiechając się i dawała znaki i inicjowała bliski kontakt fizyczny. Ja jednak z powodu s----------a zacząłem jej unikać i nie mogłem się przemóc żeby ją zaprosić na kawę. Wkurzyła się i tyle. Potem wyjechała i taka historia w skrócie.
  • Odpowiedz
@MikiMarcin: no to jak to ona zagadywała i ogólnie taka jest odważna no to pewnie już do nie jednego po Tobie tak zrobiła ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie oszukujmy się, nadmorska Monika pewnie zostanie dziewczyną ratownika, ale próbuj jak chcesz, niestety życie to nie jest jak w filmie i zazwyczaj takie poszukiwania konczą się albo fiaskiem i nie odnalezieniem jej albo rozczarowaniem z innych oczywistych powodów
  • Odpowiedz