Wpis z mikrobloga

@Fredericusrex: Nie spędzać każdego weekendu w pracując, grając w gry goniąc w rankingu na wypoku. Wychodzic gdziekolwiek z kolegami gdzie można zawrzeć nowe znajomości ( nie chodzi o to by wyjść i podrywać) Większość par właśnie tak sie poznaje cz czyiś urodzinach,jakis domówkach, imprezach mozesz się np spodobać kolezance kolegi. Spytaj znajome pary jak sie poznali.

• Odpowiedz
@darosoldier: Wcale nie za późno... Naczytaliście się gówna na tagu przegryw i coś wam się w głowach dziwnego stało... Jak jesteś zadbany (w sensie się myjesz itd.) i masz coś do powiedzenia żeby podtrzymać rozmowę to zawsze jest szansa na jakąś nową znajomość, a nawet jak jesteś nieśmiały ale są szanse na to, że nie jesteś #!$%@? to druga strona jakoś podtrzyma rozmowę. Nie można podchodzić to każdej rozmowy z różową
  • Odpowiedz
@darosoldier: To spróbuj sobie speed dating, może coś z tego wyjdzie, a jak nie to zawsze jakieś nowe doświadczenia. Może próbujesz za wysoko? Też kiedyś próbowałem za wysoko, nic z tego nie wyszło, ale chociaż miałem fun. No i dodatkowo nie można się zrażać... Nie ma receptu na związek czy seks, czasem się uda, czasem nie, ale zawsze warto próbować. Nic złego się nie stanie, raczej nikt Cię nie wyśmieje, kwestia
  • Odpowiedz
@darosoldier: Podczas biegania ciężko kogoś poznać, ale jak gdzieś podróżujesz to sam czy z kimś? Jak ze znajomymi to może niech Oni Cię z kimś poznają? Ja tak poznałem swoją obecną różową, koleżanka nas poznała i jakoś poszło.
  • Odpowiedz