Wpis z mikrobloga

ja #!$%@? kręcę z jakąś dziewczyną, ona taka nieśmiała dziewica itd ale chyba mam to gdzieś, ciągle pieprzy jakieś ogólniki, nic ciekawego nie mówi, brak zupełnie u niej logicznego myślenia, ja swoje a ona o czym innym, chyba wole być przegrywem stulejem.
#przegryw
  • 23
@snickers111a: z wyglądu ja bym dał 6/10 (normik albo chad pewnie by dali 5, skrajnie 4, zdesperowany stulej 7 skrajnie 8) no a z charakteru no cóż, wszystko fajnie tylko że jest...nudna jak jasna cholera i niczym jakaś małpa na gumie wymyślam akrobacje by znaleźć temat w którym się rozwinie ale to trudne a nawet jeśli się uda to plecie makabryczne bzdury, najczęściej sprzeczne z logiką lub jakieś durne formułki lub
w dodatku nie ma swojego zdania tzn niby ma ale nie ma, zawsze ma takie zdanie pomiędzy, zgadza się i się nie zgadza jednocześnie itd ehhh ciągnę to bo jestem zdesperowany, wreszcie choć rozmawiam z dziewczyną w dodatku z taką która nie ma stada samców wokół
@snickers111a: ja w ogóle nie wiem czy ona rozumie co ja do niej mówię, bo często mam wrażenie, że raczej słabo nadąża... ale tak to jest, całe życie pod kloszem tylko wpajanie jakichś bzdur do głowy, tylko szkoła, w dodatku to taka osoba co dla niej wszystko niezdrowe, każda rozrywka ryzykowna, jak nie jakaś p0lka głup0lka co myśli ciągle o bolcach i imprach to takie coś, jak żyć?
@shouldicare: ja bym dalej ciągnął to i próbował :v może sama czuje się niezręcznie i nie wie co ma robić bo nie była w takiej sytuacji. Czasem trzeba w #!$%@? cierpliwości ale może jak się na Ciebie otworzy to będzie supcio :D
@snickers111a: ale ona przesadza, tak jak teraz, dyskutowaliśmy ale słabo jej szło ale no jakby udaję, że wszystko ok (choć też często ją krytykuje i mówię i wytykam nielogiczne myślenie) no i tak coś tam jeszcze pisaliśmy skończył się temat a ona ''dziękuję'' pytam za co a ona, że za to po prostu i że to zbyt długie do tłumaczenia, no ludzie xD