Aktywne Wpisy
mirko_anonim +28
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
dambrzez +373
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Obok zdjęc twarzy molestowanych dzieci podawanoby też ich dane osobowe i mogliby je sobie przeglądać aby zaspokoić swoją ciekawość a może i coś jeszcze.
Tak odbieram obecną burzę na wypoku w sprawie usuwania znalezisk.
Ale już całkiem poważnie.
Odkąd pamiętam znaleziska czy nawet wpisy na mirko zawierajace dane osobowe prywatnych osób były usuwane po zgłoszeniu pretensji. Pamietam, że nawet opisanie czyjegoś wpisu z fb i nie zmazanie imienia i nazwiska skutkowało usunięciem posta po wpłynięciu zgłoszenia.
Przykład z życia - parę lat temu skopiowanie publicznych wpisów z fb pewnego aktywisty robiacego pikiety wsparcia dla separatystów w Donbasie kończyło się interwencją moderacji, bo ktoś być może ona sam to zgłaszał. Trzeba było wtedy zamazywać profilowe i imię i nazwisko.
Z wyjasnień moderacji wynika, że takie zgłoszenia od rodziców i opiekunów nieletnich z obecnej sprawy wpływały.
Nazywanie tego próbami ukrywania pedofilii zakrawa na jakąś manię prześladowcza.
#euroweek
..
Komentarz usunięty przez autora