Aktywne Wpisy

WielkiNos +449
Jak szłam kiedyś w maju nad Morskie Oko, na szlaku leżał jeszcze śnieg a w oczy wiał silny wiatr myślałam tylko o tym ile jeszcze i że mi zimno w nos. Byłam przekonana, że faceci mają podobnie. Okazuje się, że nie bo według lewactwa jedyne o czym myślą faceci na zaśnieżonym szlaku to zabawić się z przechodzącą akurat obok babą.
#lewackalogika #bekazlewactwa #wysokieobcasy #gory
#lewackalogika #bekazlewactwa #wysokieobcasy #gory
źródło: temp_file5142674393861254714
Pobierz
Silimarillo +20
Ja #!$%@? nie ogarniam. Typiara poznana na #tinder, dwa spotkania zajebista gadka czuć że też się stara. No czuć chemię, są małe motylki w brzuchu. Sama proponuje kolejne spotkanie, sama wymyśla co będziemy robić w tym okresie podczas pisania leci fajny flircik. W dniu spotkania jeb ja cię przepraszam babcia chora nie dam rady. No #!$%@?, spoko wypadają różne sytuacje xd I #!$%@? od tamtej pory udaje że nie istnieje xdxd

źródło: comment_nmnVWSYrUm4wjXFja9ceASkTED1fCumb.jpg
Pobierz@KarPaKo: jakby po prostu powiedzial i tak by jej sie milo zrobilo, a tak tylko cringe
@niepanimaju: Z ust czada byłoby to słodkie, a jej reakcją nie byłby komentarz jak wyżej, tylko serduszko. ¯\_(ツ)_/¯
Ogólnie podejrzewam (albo chciałbym mieć nadzieję, że jest jak myślę), że on jest albo jej rodziną, albo
ej jutro ci powiem ze fajnie wygladasz ale pisze to teraz bo jak nie chcesz to nie powiem xD
chodzi o to ze kazdy przegryw ma caly czas kontrole a mimo to wybiera caly czas dzialania tylko pograzajace go
Koleś nie zrobił nic złego, bo skąd miał wiedzieć jak jest w jej oczach widziany? Powininen wyciągnąć wnioski, że ma do czynienia z zimną suką, a nie "miłą dziewczyną" i zacząć ją olewać.
tak samo jest z milymi chlopakami- czesto sa mili bo czegos chca, albo chca zaliczyc dlatego sa mili, to ich supermoc- bycie milym. i pozniej sa
@niepanimaju: Zgadzam się z tym, że powinno się być szczerym w przypadku określania swoich oczekiwań, ale za daleko tu pojechałaś. On chciał, żeby ona poczuła się miło,