Wpis z mikrobloga

Dzisiaj w mieszkaniu ze współlokatorkami opróżniłyśmy dużą szafę w przedpokoju i pawlacz. Fajnie było wyciągać te wszystkie stare rzeczy gromadzone przez wszystkich ludzi, którzy tu mieszkali przed nami. Znalazłyśmy nawet 2 koce, kilka dywaników, torbę podróżną, drążek, książki, EUROBIZNES!!!!, poduszki, ręczniki, kurtkę męską rozmiar XXXL i dwie pary męskich, śmierdzących butów. A i jeszcze choinkę. Serio choinkę. W samą porę. Trochę ją rozprostowałam i teraz stoi w kuchni, jest ładnie.
Fajnie, fajnie, ja lubię oglądać takie rzeczy wyciągnięte z szafy.
#zyciebaza #stancjabaza #produktywnapyra bo miałam się w tym czasie uczyć i #gownowpis
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@VonHautkopf: myślałam żeby zrobić tak z kurtką, ale w sumie nie chce mi się z tym bawić, bo kurtka wcale nie jakaś ładna, stara jakaś, trzeba by tanio wystawić, potem by ludzie przyłazili czy coś, nieeeee, to nie dla mnie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@PyraPrzeznaczenia: spoko, jak kupiłem mieszkanie i robiłem remont to podczas rozwalania pawlacza spadła mi na łeb butelka z formalina, stłukła się o podłogę, kilka dni nie mogłem do mieszkania wejść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz