Aktywne Wpisy

Ana77 +7
Gdzie poznać wolnych facetow po 30? Obiecałam sobie, że spróbuje kogoś znaleść latem, ale mam wrażenie, że jestem na pustyni.
Od jakiegoś czasu biegam, a zaraz idę na kurs językowy. W ostatnich 12 latach żadnego faceta nawet nie poznałam. Jestem kompletnie w dupie, bo praca to działalność, a nie etat. Wstydzę się wrzucić zdjęcia na internet.Niby mówią mi, że wyglądam młoda, ale nie cierpie swojej brzydkiej twarzy.Nie ma co ukrywać, że będę
Od jakiegoś czasu biegam, a zaraz idę na kurs językowy. W ostatnich 12 latach żadnego faceta nawet nie poznałam. Jestem kompletnie w dupie, bo praca to działalność, a nie etat. Wstydzę się wrzucić zdjęcia na internet.Niby mówią mi, że wyglądam młoda, ale nie cierpie swojej brzydkiej twarzy.Nie ma co ukrywać, że będę

dorodny-agrest +142
Znajomy - uśmiechnięty, wesoły człowiek. Zawsze fajnie się gadało. Dwójka dzieci, żona. Wczoraj jebnął się na linę. 35 lat. #depresja #samobojstwo

Komentarz usunięty przez autora
Mogę nie brać nawet 2lata i jak mi się zachce to wezmę, a potem znowu rzucam.
Ogólnie czujesz problem i widzisz skutek.
A co jest przyczyną?
4 piwacto
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
To niej pij. Jak ograniczysz do 4 piw/tydzień to już będzie poprawa. A potem kup szklankę 0,4L i trzy piwa starcza na 4 szklanki i cyk kolejna redukcja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mus_tang: To tak jak ci słynni palacze "co za zaoszczędzone pieniądze dzięki rzuceniu palenia kupili samochód? ( ͡° ͜ʖ ͡°)