#!$%@?, płacisz w podatkach setki tysiecy przez zycie, placisz za parkowanie na miescie, za #!$%@? wszystko. Czemu mam sponsorować czyjeś #!$%@? bękarty a nie ma gdzie autem stanac w miescie jak tam mieszkam
Też jestem kierowcą i powiem tak: #!$%@? mnie to obchodzi, że nie masz gdzie parkować. To Twój problem. Kup se rower.
@Czaajnik: No to taka informacja - SM nie odholuje wszystkich samochodów z tego zdjęcia, prawdopodobnie nie odholuje nawet jednego bo nie ma nagłej takiej potrzeby.
@iErdo: co Ty nie powiesz, myślałem że zamkną ulice i odholują wszystko na raz... Jak zgłaszałem w mojej okolicy to holowali, tylko musiałem niestety kilka razy dzwonić. Starczy ładnie to w słowa ubrać.
@luktuc: a zastanów się jak z tą dwójką będziesz musiał jechać do szpitala i nie będzie gdzie zaparkować oprócz chodnika też będziesz sprawdzał ile zostało miejsca?
@luzny_lori: Może czasem warto posmęcić na stronie ze smiesznymi obrazkami, gdzie są też właściciele aut i wywoła w nich to refleksję jak sami parkują?
@Verdu: Ale ogarnij człowieku, że prowadzący wózki z brajankami i dżesikami to nie wszyscy użytkownicy chodników, mam na myśli osoby na wózkach inwalidzkich.
@dioxyna: ale ja nie mówię że nie - sam uzewnętrzniam tu swoje basenowe żale - chodzi mi o to żeby wypok traktować jako dodatek do zgłoszenia do odpowiednich służb.
Może taki tandem by załatwił sprawę.
@phil2684: proponujesz żeby zamiast wymagać ludzkiego zachowania należy się do egoistów dostosowywać ponosząc dodatkowe koszty? (-‸ლ)
@luzny_lori: mieszkając w mieście trzeba się liczyć że jest ciasno. Sam parkuję w ten sposób, że osoba z wózkiem spokojnie się zmieści. Nie wiem ile zajmuje miejsca podwójny wózek dla bliźniaków na szerokość , ale jeśli dwa razy więcej niż normalny, no to już jest problem po stronie pchającego, że nie dostosował rozwiązania do warunków mieszkalnych.
#wroclaw ul. Inowrocławska
Też jestem kierowcą i powiem tak: #!$%@? mnie to obchodzi, że nie masz gdzie parkować. To Twój problem. Kup se rower.
@Verdu:
Komentarz usunięty przez moderatora
@phil2684: proponujesz żeby zamiast wymagać ludzkiego zachowania należy się do egoistów dostosowywać ponosząc dodatkowe koszty? (-‸ლ)