Aktywne Wpisy

drobne_na_taryfe +394
Zostawiłam dziś stówkę napiwku julce w podrzędnej burgerowni i nie żałuję niczego xD
Lokal pusty, siedziałam przy barze jedząc fryty i scrollując mirko. Wpada nagle taki szybki korpokamil w mokasynach, zamówił i usiadł. Mija kilka minut, chłop dostał bułkę, nie zdążył usiąść i wraca, od wejścia z mordą, że zamawiał bez cebuli. Julka na to wielkie oczy i duka, że nie chciał żadnych modyfikacji (wreszcie klasyczną scenkę z obsługi debila w gastrokołchozie miałam
Lokal pusty, siedziałam przy barze jedząc fryty i scrollując mirko. Wpada nagle taki szybki korpokamil w mokasynach, zamówił i usiadł. Mija kilka minut, chłop dostał bułkę, nie zdążył usiąść i wraca, od wejścia z mordą, że zamawiał bez cebuli. Julka na to wielkie oczy i duka, że nie chciał żadnych modyfikacji (wreszcie klasyczną scenkę z obsługi debila w gastrokołchozie miałam
źródło: temp_file3119468454447058439
Pobierz
cwlmod +70
Mam pytanie do #miernotydrogowe, które tak pyskują we wpisie o potrąceniu ciężarnej. To że wielu z was nie zna przepisów i obowiązków pieszego to już udowodniliście dobitnie w tamtym temacie.
Chcę cie was zapytać jak logicznie zdefiniujecie sytuację w której nie widać pieszego i należy zwolnić przed przejściem?
Spodziewam się że wasz intelekt nie obejmie niuansów tego pytanie więc daję podpowiedź:
Chcę cie was zapytać jak logicznie zdefiniujecie sytuację w której nie widać pieszego i należy zwolnić przed przejściem?
Spodziewam się że wasz intelekt nie obejmie niuansów tego pytanie więc daję podpowiedź:
źródło: 1
Pobierz

Nie było streamów od 5.12 czy po prostu nie ma ich w archiwum? Kiedy można się nowego materiału z kart spodziewać?
@KK44: jak to?
Hype opadł i nagle ludzie zaczęli zauważać, że gra wcale nie jest taka idealna jak im to wmawiali Swim i reszta streamerów. Ogólnie teraz cały reddit artifacta płonie, a gra traci na popularności. Nawet freddybabes wrócił do gwinta.
Ale moim zdaniem nie jest tak źle, po prostu valve musi teraz trochę nad grą popracować. Zobaczymy jak to rozwiążą, głównie są problemy
źródło: comment_G4gzWK0L6TqGDQ6mtxHYiOpiz66D7iKG.jpg
Pobierz