Wpis z mikrobloga

O jeżu, jestem taki biedny, moje życie to pasmo cierpienia niczym u nie najstarszego Wertera. Facetka od pszyry się na mnie uwzięła, a do tego za tydzień duży sprawdzian z majzy. Żyję już na tym świecie trzynaście lat i jestem tak bardzo głęboki, nie to co ta zgraja normików cieszących się z każdego dnia. Jestem tak empatyczny, że zaraz zafajdam tą swoją empatią majty i bendzie mi jeszcze bardziej pszykro. Muszę koniecznie oszczędzić tego cierpienia nienarodzonym, ale niemniej istotne jest pochwalić się światu tą moją głębią. Co prawda swoją "filozofię" jakiś płatek śniegu skopiował z reddita, a ja od niego, ale w gimbazie chyba nikt się na razie nie zczaił. Ech, normiki. Ból istnienia taki silny, że aż muszę rozpiąć rozporek w rurkach i podrapać się po kuciapce.

#antynatalizm #postemo #emopierogi #jestemtakibiedny
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 20
@PiPiPingu: Czy możesz łaskawie nie zaśmiecać tagu? Antynatalizm to nie werterowe kwikanie i cierpienia tylko pogląd na temat posiadania potomstwa, a powody są różne. Ja na przykład wychodze z założenia że gowniaki to tylko problem i szkoda na nie hajsu i czasu, no ale czego mogę się spodziewać po trolu na tym tagu, raczej nie IQ powyżej 70
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Leniek:

To może udzieliłbyś mi porad praktycznych? Np. jakiej maści na grzybicę kuciapy używasz, gdzie kupię tanio ładne rurki i który członek Tokio Hotel jest twoim zadaniem najbardziej sexy?
  • Odpowiedz