Aktywne Wpisy
szzzzzz +370
Mięso z kurczaka surowe: bleh
Mięso z kurczaka ugotowane z rosołu: bleh
Jakiekolwiek mięso: bleh
Tuńczyk czy inna ryba: bleh
Jajko specjalnie ugotowane i rozdrobnione: bleh
Jakieś #!$%@? zaschnięte resztki jajecznicy i okruszki chleba z rana: ABSOLUTNY PRZYSMAK, POKARM BOGÓW, CO ZA AMBROZJA, CAŁY TALERZ WYLIŻĘ, NAJLEPSZY POSIŁEK MOJEGO ŻYCIA
#koty #alboialba #zwierzaczki #bekazkota #beka
Mięso z kurczaka ugotowane z rosołu: bleh
Jakiekolwiek mięso: bleh
Tuńczyk czy inna ryba: bleh
Jajko specjalnie ugotowane i rozdrobnione: bleh
Jakieś #!$%@? zaschnięte resztki jajecznicy i okruszki chleba z rana: ABSOLUTNY PRZYSMAK, POKARM BOGÓW, CO ZA AMBROZJA, CAŁY TALERZ WYLIŻĘ, NAJLEPSZY POSIŁEK MOJEGO ŻYCIA
#koty #alboialba #zwierzaczki #bekazkota #beka
Duniksond +196
Juleczki, przypominam Wam niewygodną prawdę - dzisiejsza "moda" na szerokie ubrania wynika tylko i wyłącznie z tego że nie chce Wam się dbać o siebie, jesteście spasione i same sobie wmawiacie "body positive".
#modadamska #plodnajulka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #ubrania #feminizm #julka #licbaza #studbaza
#modadamska #plodnajulka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #ubrania #feminizm #julka #licbaza #studbaza
Mireczki/Mirabelki potrzebuję pomocy.
Posiadam telefon od Xiaomi,dokładnie Redmi Note 3 Pro. Pracuje już dla mnie długo,nie było żadnych problemów,lecz teraz 1 się pojawił. Mianowicie podczas rozmowy telefonicznej mikrofon nie działa przy zwykłym trybie,natomiast jak przełączę na tryb głośnomówiący,to nagle mikrofon łapie i działa normalnie. Wiecie o co tu chodzi,zna ktoś rozwiązanie problemu?
Z góry dziękuję ;)
#telefony #xiaomi #andrioid
Jak włączasz tryb głośnomówiący to oba mikrofony - ten górny obok diody ir i gniazda jack jak i ten dolny stara się wychwycić tylko Twój głos. Jak wyłączasz głośnomówiący to górny mikrofon obok jacka stara się wyłapać hałas i go neutralizuje, gdzie mikrofon dolny wyłapuje tylko Twój głos. Stąd też dlatego w
Orientujesz się w jakiej cenie może być wymiana tego w serwisie (Mniej więcej)? Zależy mi na czasie
Może 50 zł... Na prawdę nie wiem, zgaduję