Wpis z mikrobloga

a to jest gdzieś napisane jaka jest minimalna szybkość przełączania się pomiędzy portami hdmi żeby coś było telewizorem?

@Morf: a to było gdzieś napisane w ofercie, że telewizor jest wyposażony w funkcję wyświetlania reklam, których nie da się pominąć?
nowe telewizory Samsung też mają reklamy. Dowiedziałem się nie dawno. Googlujcie "Samsung tv ads". XD.

@Bandabanana: @sing: O co chodzi z tymi reklamami? Mam tv szajsunga rocznik bodajże 2017 i mam te same menusy co widzę jak googluje te "samsung tv ads", ale mi nigdy żadna reklama nie wyskoczyła. Dodam że nigdy nie wyrażałem też np. tej zgody którą wymaga do np. funkcji sterowania głosem (po prostu nie używam tej
nowe telewizory Samsung też mają reklamy. Dowiedziałem się nie dawno. Googlujcie "Samsung tv ads". XD

Myślę że te reklamy w TV od Samsunga to stara sprawa jest. Większość newsów pochodzi z 2016, ja mam telewizor z 2017 i nie ma śladu po reklamach, starsze modele pewnie dostały już aktualizacje i też nie ma na nich reklam.
Ewentualnie są w sprzedaży tańsze modele tv samsunga które dlatego są tańsze, że wymuszają wyświetlanie reklam. Niby jest oficjalna podstrona samsung.com dla reklamodawców gdzie chwalą się zasięgiem, ale też trzeba zwrócić uwagę że to dla rynku US a nie europejskiego: https://www.samsung.com/us/business/samsungads/

Ja mam model UE55MU7002 i bzdura co tu wykopki piszą - nie ma żadnych reklam