Wpis z mikrobloga

@Darakan: Bo takie kombinacje mogą stosunkowo szybko się wyczerpać i zabraknie dla potrzebujących. A po drugie debilnie to wygląda. Po to ktoś w (niektórych) samochodach domyślnie zaprojektował dużą, aby były duże, a nie cwaniakować.
  • Odpowiedz
@szpila68i: Ja pod Krakowem widziałem starą A4 z blachą...

XD Chciałem zrobić fotę, ale akat właściciel szedł, a ja zacząłem brechtać - nie dałbym rady mu wmówić, że fajna i dlatego chce fotę xD
  • Odpowiedz
@PajonkPafnucy: ale Was bolą dupy o te blachy bolą XD bo zabraknie dla innych bo nie ma potrzeby bo wieś. A co was to obchodzi?. Mam u siebie takie i uwazam ze wygladaja fajnie. Poza tym z przodu od nowości były małe bo auto Szwajcar. A to strasznie wyzwaniami do wydzialu komunikacji i karami to temat wziety z d.py. Mam znajomego w wydziale lomunikacji i mowil ze to wymysł jakichś
  • Odpowiedz
  • 5
@PajonkPafnucy: Nie no, ja naprawdę muszę zamówić te wąskie tablice, bo tak bezpodstawnego bólu dupy od dawna na wykopie nie widziałem.
Do tego mam auto sprowadzone z Włoch (mają wąskie tablice z przodu), więc może uda mi się legalnie wyciulać urzędników. Dwie pieczenie na jednym ogniu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Darakan: w tym, że mam auto amerykańskie i duża tablica mi nie wchodzi w miejsce na tablicę. Przy rejestracji w UM dostałem odpowiedź, że nie ma bo dzbany pobrały do normalnych aut. Tym sposobem mam wygiętą tablicę zwykłą spod której wystają śruby bo amerykańska jest szersza (można kupić szersze ramki do małych tablic no ale przez idiotów nie mam takiej). Nie miałem czasu czekać na małą tablicę więc jest jak
  • Odpowiedz