Aktywne Wpisy
gejuszmapkt +750
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Polejmnie +133
W straży miejskiej zapracowani po pachy. To wszystko po to by obywatelom żyło się lepiej.
Jak taka osoba, może po pracy spojrzeć w lustro bez obrzydzenia?
#polska #prawo #strazmiejska
Jak taka osoba, może po pracy spojrzeć w lustro bez obrzydzenia?
#polska #prawo #strazmiejska
- 5 lat temu rzuciłem technikum z lenistwa
- pracuję na magazynie
- 2000 na czysto miesięcznie
- matka czasem poratuje jakimś groszem jak braknie na jedzenie (żadko, ale zdarzało się)
- wyprowadziłem się od rodziców na 23 lvlu
- po pracy jestem tak zmęczony, że nie mam siły nawet poczytać książki
- mam dwóch kolegów, z którymi czasem chodzę na p--o
- nigdy nie miałem dziewczyny
- z kobietami rozmawiam tylko jak same do mnie zagadają (bardzo żadko) w pubie, a odpowiadam zwykle dwoma słowami unikając kontaktu wzrokowego przez co rozmowa trwa zazwyczaj jakieś 20 sekund
- praca stresuje mnie do takiego stionia, że dostaję rozwolnienia
- szef traktuje mnie jak totalnego idiote bo zawsze muszę coś o---------ć (na tyle z-------o żeby mnie uznać za debila, ale nie na tyle żeby zwolnić)
- chciałbym mieć żonę i dzieci, ale zdaję sobie sprawę że jestem na to zbyt wielką p---ą
- jak myślę, że mam sąsiada który ma samochód, dobrą pracę, piękną żonę i córkę i jak są szczęśliwi to płaczę
- walę konia codziennie po pracy do p---o z nastolatkami, albo milfami
- nie mam myśli samobójczych, ale zawsze w drodze do pracy mam nadzieję, że ktoś mnie zamorduje
- zrobiłem kurs na wózek widłowy, ale boję się go prowdzić w pracy
- jestem płaczliwą ciotą, która wie, że jest płaczliwą ciotą i nic w życiu mnie dobrego nie czeka bo po prostu nie potrafię tego zmienić
- przepraszam że straciłeś czas na czytanie tego, ale nie mam z kim szczerze porozmawiać więc piszę to tutaj
#przegryw
Także myślę że potrzebujesz gruntowego remontu. I specjalista psychologii przyspieszy ten proces. Myślę że zbawienne byłoby dla pozbycia się twoich dziwnych lęków i zachowań, uświadamianie sobie w pracy z specjalistą który przyspieszy proces zauważania czemu tak robisz - a po tym zaczyna istnieć możliwosc zmiany tych
Przestań walić konia do m--f
Nie szukaj rodziny żony i dzieci bo będzie musiał się zabić w krótce
Poszukaj kolegi który będzie chciał ci obciągać na lento
Może powoli nabierzesz odwagi i jakoś wyjdziesz ze s----------a
Szefowi odszczekaj że jak się nie o-----e podasz go o molestowanie seksualne w pracy
Masz jeszcze szansę, powodzenia anonie
Komentarz usunięty przez autora