Wpis z mikrobloga

Hodl nie działa na shitah. Hodl ma sens w przyszłościowym projekcie a nie scamach do pump & dump. Każdy shit który na hype wbił do top 5-7 marketcapu niedługo później z niego spadł bo nowy shit go wyparł. I tak bez przerwy.
Wieczni hodlerzy scamów które kupowali od ich twórców. Babcie przynajmniej mają te garnki a wy nic. Może nie są tyle warte, ale do czegoś przydatne. Nawet wam nie zostaną za pare lat te tokeny kiedy ostatnie nody zostaną wyłączone.
Top 50 krypto % od ATH. Jak to mówi rumun. KEK (ʘʘ)
#kryptowaluty
cyberpunkbtc - Hodl nie działa na shitah. Hodl ma sens w przyszłościowym projekcie a ...

źródło: comment_7VkYGjBMXkbwhFukfh14XRfBEe9IT2W7.jpg

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przyjmij na klatę porażkę, bądź jak mężczyzna a nie sfochowana żałosna dziewczynka...

@cyberpunkbtc: czlowiek porażka, aż mi go szkoda. Tak właśnie wolny rynek kara głupotę. To jest dla mnie niepojęte, wykształcony człowiek i do tego techniczny! Nigdy tego nie ogarnę. Jak i dlaczego?
  • Odpowiedz
@pawlo74: Najzabawniejsze jest to że przestał już wciskać że ETH jest lepsze od BTC tylko już zaczął gadać że stablecoiny są lepsze od BTC. To jest dopiero parodia. Nie wierze w to.... (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@cyberpunkbtc: nie ze wszystkim co pisze nie zgadzam się, jest wiele kwestii szczególnie ideologicznych gdzie ma rację ale odpłynął totalnie. Myślę, że to pranie mózgu shitcoinowców. Pamiętam byłem w tym środowisku przez pół roku i wiem co tam piszą na temat BTC. Też prawie w to uwierzyłem.
  • Odpowiedz
@Smule: @dla_zabawy: Pamiętajcie że większość ludzi wchodziła w te shity na pompie. Ile im z tego zostało? Kilka %? Za niedługo będą się jarali że kilka shitów z niską kapitalizacją zostanie podbitych o 30%. Tylko że jak ktoś jest na -97% to po takiej pompie wróci do -96%. Buahahaha.
Po konsolidacji będą pompy innych shitów. Niewiele z obecnych sie utrzyma w topce.
  • Odpowiedz
@Smule: tak jak pisze @cyberpunkbtc: my to wszystko już widzieliśmy a teraz jest prawie identycznie, nie ma nic nowego. To wszystko już było w poprzedniej bańce i obserwuj prawdopodobnie wszystko powtórzy się w kolejnej. Sceptycyzm jest zdrowy o ile nie jest chorobliwy. W poprzedniej to ja nie byłem tak samo pewny bitcoina jak Ty teraz. Wtedy to b
mógł upaść ale nie teraz.
  • Odpowiedz
@pawlo74: Ja się kompletnie nie boje obecnych spadkó. Jaram sie nimi niesamowicie. Kiedyś marzyłem żeby spadł do takiej ceny. Oczywiście, gdybym wyszedł ze wszystkiego na 20k i odkupił teraz to by było najlepiej, jednak życie nauczyło że nie warto tak ryzykować. Ja naprawdę jestem podjarany niesamowicie obecna ceną. Minie sporo czasu na tych poziomach. Jest czas na kolejne zakupy. Pracuję nad moją żebyśmy odpuścili wakacje w przyszłym roku. Coś skromniejszego.
cyberpunkbtc - @pawlo74: Ja się kompletnie nie boje obecnych spadkó. Jaram sie nimi n...

źródło: comment_jsnAo521cCYnUl0a102fFiBEUKZauJ8v.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@megaloxantha: A co daje POS. Aaaaa bo jesteś hodlerem tego szajsu i chcesz mieć część inflacyjnych shitów bez kopania :D To ta wielka innowacja i przewaga nad BTC :D
No tak... przy tej cenie nie warto wychodzić. Trzymaj żeby obstawić swoje bagi i zbierać darmowe shit w nadziei że kiedyś wróci choćby do 1000$ :D

@pawlo74: On jest żałosny. POS to przewaga nad BTC. Nie wierzę w to.
  • Odpowiedz
@cyberpunkbtc: zyski ze stakowania. Ludzie używają platformy i ja dostaję część ich opłat za generowanie bloków.
Zobaczysz za rok-dwa jak sklepy zaczną przyjmować stablecoiny, pierwsze będą pewnie darkmarkety bo z powodu escrow bardzo tracą na wahaniach cen. Krypto jako czysta waluta nie ma żadnej przyszłości.

Jeszcze rok temu ten scenariusz nie był możliwy, bo stablecoiny były za małe i zbyt scentralizowane (tylko tether, wymienialny tylko na bitfinex i na protokole
  • Odpowiedz
@megaloxantha: Ale ja się zgadzam ze stablecoinami że mają ogromną przyszłość już dawno temu mówiłem o tym. Jednak to nie konkurencja BTC przecież. Zgoda że darknety by chciały stablecoiny, wielu wyłączyło escrow przy tych spadkach. Kiedy rosło to im nie przeszkadzało :D
Jednak ze stablecoinami jest problem, łatwo wyśledzić, nie da się zmixować. Ryzyko wpadki. Z obecnymi darknet nie odważy się.
No i jak mówiłem. POS to subiektywny plus tylko
  • Odpowiedz
@cyberpunkbtc: https://bitcoinexchangeguide.com/aztec-protocol-enables-zcash-and-monero-to-now-be-used-as-ethereum-smart-contracts/
ten artykuł trochę przesadza, ale najpóźniej w 2020 na ethereum będzie pełny zcash, czyli najlepsza technicznie możliwa anonimowość.
W pełni anonimowy, prywatny i zdecentralizowany dolar (DAI). Gdzie tu z BTC?

łatwo wyśledzić, nie da się zmixować

to nie jest prawda, obecna anonimowość jest dokładnie taka sama jak w przypadku btc i da się miksować, chociaż w przypadku scentralizowanych stablecoinów mogłoby to się skończyć blokadą
  • Odpowiedz
zcash, czyli najlepsza technicznie możliwa anonimowość.

@megaloxantha: Buahaha. Przecież nawet jak ten projekt tworzyli to bali się o sprawdzanie realnej podaży i czy wszystko jest ok. Pamiętam że jak startował zcash to rozważali jakieś snapshoty i kontrolę. Też są podejrzenia że ktoś na zcashu sobie dorobił dodatkowych :D

Genialna anonimowość. Wielkość transakcji kilka razy większa :D

Wolę klaroność projektu i lekką nie obciążającą łąńcucha anonimowość w LN: https://www.wykop.pl/wpis/35195371/w-nawiazaniu-do-tego-wpisu-a-anonimowosci-moze-wyj/
  • Odpowiedz
@megaloxantha: A w monero kilka mieisęcy temu dewki odkryli bug w monero umożliwiający tworzenie dodatkowych. Sami przyznali że gdyby ktoś tego użył to nikt by o tym nie wiedział. Takich bugów może być więcej. Gratuluję podejści. Genialne :D
  • Odpowiedz
@cyberpunkbtc: to jest kontrakt do którego trzeba wpłacić tokeny i sumaryczny bilans jest zawsze jawny

a doskonałą anonimowość będziemy mieli na LN

anonimowość ln jest do d--y, a do darknetów jest bezużyteczny z powodu stałych adresów, ale znowu - tak samo będzie działać raiden network
  • Odpowiedz
anonimowość ln jest do d--y, a do darknetów jest bezużyteczny z powodu stałych adresów, ale znowu - tak samo będzie działać raiden network

@megaloxantha: Jest do d--y bo? Jest idealne do darknetu. Identyczna zasada działąnia jak tora
  • Odpowiedz
@megaloxantha: Raiden network :D Lol, jedyne implementacje LN na ETH zrobiły ICO i zebrały chajs, buahaha. I to dwa projekty. Mogliście 5 od razu... ETH to po prostu platforma do scam ico.

Po co te coiny do raidena? Tak z ciekawości pytam. Utrudnili działanie tego raidena na siłę wrzucająć do tego użytecznosć tych tokenów? One bęą do czegos potrzebne? Jak gas do eth? Z ciekawości pytam....

Te projekty to kpina.
  • Odpowiedz