Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Latałam kiedyś trochę w #warthunder i zainstalowałam sobie teraz, żeby wypróbować czołgi. Jak to jest możliwe, że mnie na 8 lvlu matchmaking rzuca z ludźmi na 100 lvlu gdzie mają rozegrane po x tysięcy bitew? (°°
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@khurghan: Dlatego to jest trochę nietrafione. 3 gry w jednej. Niby 60tys. ludzi na serwerze, a tak faktycznie to tylko ułamek tego. Może wot jest lepszy. I chyba bardziej popularny?
  • Odpowiedz
  • 0
@709009: Mam 93 lvl i w 6 nacjach mam przynajmniej jeden czołg V ery ale francuskich pojazdów jeszcze praktycznie nie ruszyłem. Idąc waszą logiką nie mogę grać francuskimi rezerwami (nie mam jeszcze innych pojazdów odblokowanych) bo mam zrobione ponad 15k bitew (sumuje bitwy ze wszystkich trybów) i 93lvl, a grając rezerwami rzucało by mnie na początkujących graczy ()
  • Odpowiedz
  • 0
@Crosshairs: Wraz z doświadczeniem rosną umiejętności. Nikt świeży nie będzie miał najmniejszych szans z kimś kto gra już setki godzin.
  • Odpowiedz
@709009: LvL nic nie znaczy. W randomowkach spotkasz setki osób 100 LvL które grają jak g---o. Statystyki też nie są wyznacznikiem, mamy w ekipie dziewczynę która grała bardzo przeciętnie, systematycznie bawi się z nami na niestandardowych i jest cholernie dobra w 1v1 dzięki temu że ma możliwość grać i uczyć się od najlepszych. A jak spojrzysz w jej profil to szału nie ma, przeżyć z nią 1v1 ponad 40 sekund
  • Odpowiedz