Aktywne Wpisy
xena_x +4
Oglądałam kanał kobiety ok. 35 lat, ma doktorat, byla dyrektorką w korporacji, prowadzi kanał na yt o tym że rzuciła korporację i nie pracuje, nie musi bo zarobiła tyle że ma wszystko, a gdyby chciała wrócić to przyjęliby ją z pocałowaniem ręki. Jest bogata, zadbana, z charakteru nie jest stereotypową korpo bitch, wydaje mi się że ma dystans do siebie, potrafi się z siebie śmiać, mówi bardziej z sensem niż te 20-letnie
Kogo wolałbyś?
- Bogata dyrektorka w korporacji, 35 lat 46.4% (214)
- Julia, studentka turystyki i rekreacji, 20 lat 53.6% (247)
toitakniemaznaczenia +209
mam dziś urodziny
#frenpill
#frenpill
#mikrokoksy #silownia
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Polega to na tym, ze ostatnia serię głównego boju robisz 1x3+ lub 1x5+ zależnie od przyjętego wariantu. Czyli tyle ile dała Ci fabryka aż padniesz na twarz (9/9.5 RPE). W przypadku 1x5+ jeśli wyjdzie +10 powtórzeń szybciej dodajesz ciężaru np. 5 kg zamiast 2.5 w kolejnej sesji, treningu. Jeśli poniżej 5 to się cofasz. Daje to po prostu jakąkolwiek autoregulację. W tabeli masz rozkład ćwiczeń. Standardowo to
BP + SQ
Ponadto czym to jest lepsze od FBW Sakera i te SL skoro teoretycznie robi się mniej na siłowni?
A to ile robisz na siłowni to kwestia dodania akcesoriów
Zawsze do planu dopiera sie samemu akcesoria a rozpiski dotyczą jedynie głównych bojów
To na redukcji jest sens w ogóle robić tyle tych akcesiorów, że 2h na siłowni mi zlatuje? Muszę wstawać o 5 rano, aby to wykonać wszystko, bo po szkole nie mam czasu - siłownia zawalona ludźmi lub brak siły, głód, brak chęci
To ile zajmuje Ci siłowni to zależy od Twojego GPP (wydolności) i planu. Ja 11 ćwiczeń z czego 8 serii martwego, 5 serii siadów + 9 ćwiczeń robię 1 h 15 minut... Ktoś ze słabym GPP robiłby to +3 h
Plan A
Wyciskanie leżąc - 2 x 5, 1 x 5+
Wiosłowanie sztangą - 3 x 8
Przysiad - 2 x 5, 1 x 5+
Uginanie ramion ze sztangą - 3 x 8
Plan B
Martwy ciąg - 1 x 5+
Wyciskanie stojąc - 2 x 5, 1 x 5+
Przyciąganie drążka na maszynie do karku - 3 x 8
@vegetator21: Tak od 47 lub 45 sobie zacznij