Ten gość ma ostro przećpany łeb, miałem jakieś 6-7 lat temu kolegę, normalnie dusza, towarzystwa, w szkole jeden z najbardziej popularnych osób, chłop z jajami, z zajebistą laską, wygadany jak nikt inny, zaczął za dużo ćpać fety i jarać. Po tym czasie właśnie wyglądał jak Darek, zamyslony, odcięty od świata, myślał jak jakis filozof, a jak wbijalem do niego, to siedział 20 cm przed plazmą i rapował paktofonike, ani nie widział że ktoś wbijał do pokoju, pod koniec naszej znajomości zaczął czytać Biblię i mówić tylko że trzeba kochać, Bóg kocha wszystkich itp Z tego co słyszałem przestał ćpać ale łeb ma przeryty do teraz. Z Darkiem będzie to samo, albo skończy w choroszczy albo taki zostanie.
@falkonidas: nie wiem ale jak podbijasz do ziomka pogadać a ten #!$%@? tylko o kochaniu i Biblii to jest coś nie halo. Pozatym chodzi mi tu o to że, gość się nienormalnie zachowywał a nie o to że czytał Biblię.
@falkonidas: no właśnie o to chodzi, że był ogarnięty, dzielił pracę, szkołę, zabawę, był zaradny. Do póki się nie przećpał, pozatym jakiś rok po akcjach z biblią i paktofoniką pił i #!$%@?ł się na latarni (przeżył) xd.
Z tego co słyszałem przestał ćpać ale łeb ma przeryty do teraz. Z Darkiem będzie to samo, albo skończy w choroszczy albo taki zostanie.
https://youtu.be/WEK-eszedVQ
#danielmagical
Komentarz usunięty przez autora
Pozatym chodzi mi tu o to że, gość się nienormalnie zachowywał a nie o to że czytał Biblię.