Wpis z mikrobloga

@rekips: Ja już od jakiegoś czasu pisałem tekst pożegnalny, ale miał on mieć zupełnie inny kształt.

Chciałem w nim zachęcać na różnych portalach do rejestracji i korzystania z serwisu @wykop, bo było można tu znaleźć bardzo wiele ciekawych informacji.

Jednak wczorajszy dzień zmienił całkowicie jego wydźwięk i w tamtej formie jest już zwyczajnie nieaktualny.
@mareq7427: Nie wiem, być może.

Mi się odechciało zgłaszać cokolwiek, po tym jak administracja i @mbanach totalnie olali moje uwagi odnośnie tego mechanizmu.

Niech poukrywają wszystko w imię świętego spokoju - "po co babcię denerwować, niech się babcia cieszy".
@jodynaa: To jest właśnie ta krzywda, którą wyrządzono Tobie niewinna owieczko podążająca na rzeź.

Uważasz, że wszystko co związane z polityką jest spamem i złem.

Udowodnij mi polityczny spam.

To że interesuję się polityką i piszę na ten temat nie wyczerpuje tej definicji.
@dafunk: Chyba się pospieszyłeś :)

mareq7427 nie zakablował, tylko zgłosił problem z działaniem skryptu ukrywającego politykę.

Przynajmniej ja tak go zrozumiałem.

Pozdro
@cameel: to, że wiecznie wrzucałeś ten sam syf, to BYŁO spamowanie. Smoleńsk, Ziemkiewicz, salon24, Ziemkiewicz, Smoleńsk, Smoleńsk, salon24, Ziemkiewicz... Wszystko, co dodawałeś, kręciło się wokół tego. A przynajmniej to pamiętam. Ucieszę się, jak znikniesz.
@jodynaa: smutno się czyta takich jak Ty.

Ja ogólnie tego nie rozumiem, skoro tyle ludzi przeciwko polityce, to dlaczego im się nigdy nie udało znaleziska zakopać? dlaczego nie udało im się zatrzymać na wykopalisku?

Porażka :/

Jak zacznie się tutaj durnota w komentarzach która będzie tolerowana, to to już będzie koniec końców :D
@cryan: dokładnie. Tak naprawdę to tylko kilka głośno krzyczących osób których faworyzowana opcja polityczna objęła teraz hasło "Nie róbmy polityki"

"Jak zacznie się tutaj durnota w komentarzach która będzie tolerowana, to to już będzie koniec końców"

A jakich ty się merytorycznych rzeczowych dyskusji pod cyckami spodziewasz? :D
@LubieKopac: Dla mnie to co czyniło Wykop wartościowym to ciekawe dyskusje polityczne. Jak chciałbym humoru albo cycek to siedziałbym na kwejku albo podobnym gównie

Wygląda na to, że te czasy odeszły bezpowrotnie w niepamięć.

Bardzo szkoda.

To było świetne miejsce. Enklawa wolnej myśli.

No cóż, taka jest decyzja administracji...
@LubieKopac: "A jakich ty się merytorycznych rzeczowych dyskusji pod cyckami spodziewasz?"

nie no, chodzi mi o to, żeby nie zaczął się "wysokich lotów żart polityczny" z serii "najśmieszniejsze o smoleńsku"

mnie też podobało się w wykopie to, że było miejsce na dyskusję. Teraz..... dyskusję zamknięto.