Aktywne Wpisy
SendMeAnAngel +13
Kupić auto czy się wstrzymać?
Przeciw:
1. Mieszkam w mieście i na co dzień samochód jest zbędny:
a) do biura jeżdżę rowerem
b) sklepy mam do 5 minut pieszo
c) prawie wszędzie da się dojechać MPK
d) od niedawna alternatywą dla MPK są hulajnogi
e) nie muszę szukać miejsca do zaparkowania
2. Utrzymanie samochodu generuje koszty.
3. Obecnie mieszkam w PRL-u i auto musiałoby stać na zewnątrz, a okoliczne parkingi są zawalone.
Przeciw:
1. Mieszkam w mieście i na co dzień samochód jest zbędny:
a) do biura jeżdżę rowerem
b) sklepy mam do 5 minut pieszo
c) prawie wszędzie da się dojechać MPK
d) od niedawna alternatywą dla MPK są hulajnogi
e) nie muszę szukać miejsca do zaparkowania
2. Utrzymanie samochodu generuje koszty.
3. Obecnie mieszkam w PRL-u i auto musiałoby stać na zewnątrz, a okoliczne parkingi są zawalone.
uefaman +9
Mój stary (wykształcenie podstawowe, nigdy żadnej książki nie przeczytał, praca to robol) na serio wierzy że ufo to kosmici i istnieją. Dawniej oglądał programy typu Nie do wiary, Strefa Tajemnic itp. xD i do tej pory wierzy że ufoludki istnieją tylko rządy państw nie chcą tego upublicznić xD
#astronomia #polskiedomy
#astronomia #polskiedomy
Skrypt który ukrywa politykę, nawet w przypadku jego wyłączenia, powoduje zniknięcie znalezisk z tej kategorii w bocznych listach "Ostatnio Popularne".
Chciałem w nim zachęcać na różnych portalach do rejestracji i korzystania z serwisu @wykop, bo było można tu znaleźć bardzo wiele ciekawych informacji.
Jednak wczorajszy dzień zmienił całkowicie jego wydźwięk i w tamtej formie jest już zwyczajnie nieaktualny.
Mi się odechciało zgłaszać cokolwiek, po tym jak administracja i @mbanach totalnie olali moje uwagi odnośnie tego mechanizmu.
Niech poukrywają wszystko w imię świętego spokoju - "po co babcię denerwować, niech się babcia cieszy".
Uważasz, że wszystko co związane z polityką jest spamem i złem.
Udowodnij mi polityczny spam.
To że interesuję się polityką i piszę na ten temat nie wyczerpuje tej definicji.
mareq7427 nie zakablował, tylko zgłosił problem z działaniem skryptu ukrywającego politykę.
Przynajmniej ja tak go zrozumiałem.
Pozdro
Ja ogólnie tego nie rozumiem, skoro tyle ludzi przeciwko polityce, to dlaczego im się nigdy nie udało znaleziska zakopać? dlaczego nie udało im się zatrzymać na wykopalisku?
Porażka :/
Jak zacznie się tutaj durnota w komentarzach która będzie tolerowana, to to już będzie koniec końców :D
"Jak zacznie się tutaj durnota w komentarzach która będzie tolerowana, to to już będzie koniec końców"
A jakich ty się merytorycznych rzeczowych dyskusji pod cyckami spodziewasz? :D
Wygląda na to, że te czasy odeszły bezpowrotnie w niepamięć.
Bardzo szkoda.
To było świetne miejsce. Enklawa wolnej myśli.
No cóż, taka jest decyzja administracji...
nie no, chodzi mi o to, żeby nie zaczął się "wysokich lotów żart polityczny" z serii "najśmieszniejsze o smoleńsku"
mnie też podobało się w wykopie to, że było miejsce na dyskusję. Teraz..... dyskusję zamknięto.