Aktywne Wpisy
DiscoPoloinfo +31
✨ Czy Edyta Folwarska przebiła wszystkich swoją nową stylizacją? 🤔 Plan zdjęciowy DiscoStar aż iskrzy od emocji! 💥 Co sądzicie o jej nowym looku? 😍 Czy to nowa ikona stylu disco polo? 🕺👗
🎥 Całość tylko u nas! 🔥 Sprawdź w komentarzu! 💬👇
#discostar
🎥 Całość tylko u nas! 🔥 Sprawdź w komentarzu! 💬👇
#discostar
GianlorenzoB +288
Przechodziłem właśnie Gajową we #wroclaw i pomyślałem że dawno nikt nie wrzucał na
wykop pamiętnego wypadku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wykop pamiętnego wypadku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Coraz więcej większych firm daje ostro d--y, EA, blizzard teraz bethesda, to samo się dzieje w gatunku mmorpgów, dodatek do wowa jest tragiczny, BDO, bless czy archeage, upadek Trionu. Słabe wyniki Tomb raidera i nie tylko.
Co rusz nowe gry AAA są krytykowane z góry na dół za wciskanie polityki do gier czy to za zwykła chciwość i kijowizne w te gry wtłoczone, firmy przez to tracą na giełdzie.
Jak wybuchnie prawdziwy kryzys to chyba dojdzie do sporego przetasowania na rynku gier i to takiego mocnego, mam nadzieje że to wszystko zostanie zaorane. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jedynie eksluziwy konsol #ps4 i #xboxone i #nintendo trzymają dzisiaj jakiekolwiek standardy, to jest śmieszne. A grami roku stają się takie śmieciowe gry jak pubg.
#fallout #pcmasterrace #gry #mmorpg #blackdesert #xboxone #worldofwarcraft #diablo3
szkoda strzępić ryja
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie powala aż tak. Przy tych grach aaa które wyszły to jest miód dla oczu.
No i pamiętajmy, że jest jeszcze cała masa gier Indie które zawsze będą jakąś tam funkcjonować.
Kiedyś beta byly zamkniete i bólu d--y nie było, że nie dziala. Teraz bete robią otwarta, więc hurr durr nie działa.
Tak to jest jak chęć zysku przysłania zdrowy rozsądek i pasję. Na szczęście oprócz molochów pokroju EA czy Ubisoft mamy też sporo niezależnych twórców wydających często prawdziwe perełki za kwotę mniejszą niż budżet marketingowy jednej gry AAA.
Numerem jeden od jakiegoś czasu jest dla mnie Larian ze świetną serią Divinity Orginal Sin.
Inne w losowej kolejności: Ori and the Blind Forest, Slay the Spire, Deadcells, Frostpunk, Rimworld, Factorio, Cuphead, Hellblade.
Z trochę większych twórców masz np. Obsidian (Pillars of Eternity).
btw ja od jakiegos czasu rozgladam sie po takich grach jak Ori, Brothers, unravel, hellblade, limbo. pare lat temu nie moja dzialka, a teraz calkiem spoko cena/zabawa
@Nedkely: wydaje ci się. Tamten kryzys był malutki kroczek od zabicia branży, obecnie dochody są miliardowe.