Mało kto wie tyle o mnie, jak ten kibel, ehhh Pewnie słucha, jak sam do siebie gadam i uważa mnie za wariata, muszę z nim o tym porozmawiać i powiedzieć mu, że niech bierze wszystkiego na poważnie ( ͡º͜ʖ͡º)
@solid_elbow poczekaj troszkę, bo znów mam chyba napady j-----j nerwicy i mam płytki oddech, a mózg mnie oszukuje, że serce mi n--------a, jakby miało wyskoczyć, ale tak naprawdę puls mam niski Mózgu ty chuju, czemu mnie hehe trollujesz xD
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol xD aż mi się przypomniało, jak za guwniaka u babci zimą kapalo się w misce wody koło kozy (dla mieszczaninuw: koza to taki piec, który był w każdym pomieszczeniu, a był on zasilany paliwem kopalnym, bardziej kalorycznym niż sam atom, jakby to nie było prawdą, to nie mielibyśmy elektrowni węglowych ( ͡º͜ʖ͡º)) i jak się obróciło tak plecami do pieca, to była heca
@solid_elbow najlepiej będzie jak pójdę do psychologa, żeby to wyleczyć jakoś, bo o ile z odrealnieniem da się żyć, a jak się z nim pogodzi i nie daje j-----a, to samo przechodzi A z tym to tak średnio xD
@solid_elbow no teraz już jest dobrze, dzis jest pierwszy raz od miesiąca Najgorszy był ten pierwszy raz, myślałem dosłownie że zaraz umrę xD grubo było A po haszu, jak dostałem tego napadu, to myślałem, że już na tamtym świecie jestem xD
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol
Fajny kibel, nie?
Komentarz usunięty przez autora
@Bazingaqq
Taką odpowiedź to ja rozumiem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Pewnie słucha, jak sam do siebie gadam i uważa mnie za wariata, muszę z nim o tym porozmawiać i powiedzieć mu, że niech bierze wszystkiego na poważnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale ty za to w łazience nie masz cyfrowo ustawianej temperatury wody (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Zrobie xD
Mózgu ty chuju, czemu mnie hehe trollujesz xD
xD aż mi się przypomniało, jak za guwniaka u babci zimą kapalo się w misce wody koło kozy (dla mieszczaninuw: koza to taki piec, który był w każdym pomieszczeniu, a był on zasilany paliwem kopalnym, bardziej kalorycznym niż sam atom, jakby to nie było prawdą, to nie mielibyśmy elektrowni węglowych ( ͡º ͜ʖ͡º)) i jak się obróciło tak plecami do pieca, to była heca
A z tym to tak średnio xD
Najgorszy był ten pierwszy raz, myślałem dosłownie że zaraz umrę xD grubo było
A po haszu, jak dostałem tego napadu, to myślałem, że już na tamtym świecie jestem xD