Aktywne Wpisy
OldTimer11 +56
Moja różowa ogląda cały sezon od początku i przed chwilą zwróciła mi uwagę na rzecz, która CHYBA została tu przegapiona. W 4 odcinku gdy weszła Luśka to przy stole zapytała ona Szczocha skąd jest i on odpowiedzial że z Łodzi. Łucja na to, że mają wspólnych znajomych z kortów tenisowych. Na te słowa Szczoch dosłownie zamiera.
Może Lucy go kojarzy z reala. Może wie jaka jest prawda na temat szczochowego życiorysu, a
Może Lucy go kojarzy z reala. Może wie jaka jest prawda na temat szczochowego życiorysu, a
Teraz mam pytanie, chcę kupić usztywnacz zamst a2-dx. Wiem, że to dobry i sprawdzony usztywnacz. Lecz mam małą obawę, czy w przypadku usztywnienia kostki, przy ewentualnym nadepnięciu na czyjąś stopę, zamiast usztywnionej kostki, nie wykręci się kolano? W przypadku braku usztywnienia kolano pozostaje proste a cała siła działa na torebkę stawowa a z usztywnieniem jedyną ruchomą częścią jest kolano. Moje pytanie brzmi, czy moje myślenie jest prawidłowe? Czy może ktoś mi to wytłumaczyć
#koszykowka #kiciochpyta #fizjoterapia #niewiemjaktootagowac
@Tunczyk_w_puszce: Tak dlatego gracze NBA mając dostęp do najlepszych na świecie fizjoterapeutów i lekarzy wcale nie używają stabilizatorów. xD.
@Tunczyk_w_puszce stosuje różnorakie ćwiczenia core itp. Ale przy rozpędzonych 100kg mocno popsuty staw już nie wytrzymuje i trzeba wspomóc
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol wiadomo, że zdecyduje się na zakup stacjonarny, szkoda, że jedyne co mam wspólnego z Currym to kostki ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dzięki panowie za odpowiedzi