Aktywne Wpisy
WielkiNos +87
W Krakowie ludzie utworzyli grupę, na której ostrzegają się przed kontrolerami biletów żeby móc jeździć na gapę. Powstała też aplikacja umożliwiająca oznaczanie pozycji kanara na mapie. Osoby wyrażające swój niesmak po zobaczeniu tego są jak widać wytłumaczane.
#krakow #komunikacjamiejska #patologiazmiasta #oszukujo #aplikacje
#krakow #komunikacjamiejska #patologiazmiasta #oszukujo #aplikacje
viciu03 +9
#opony #motoryzacja #samochody
Ew poczytaj o imperialach. Ja mam zeetexy tylko letnie na 3 samochodach i jest ok. Właściwości zadowalające, ścieralność jest ok, na prostych felgach max odwazniki miały łącznie 5g. Porównaj rzeźby bieżnika do droższych marek, obejrzyj jakiś test tych bądź odpowiednich droższych i wtedy możesz bez większego zaskoczenia brać budżetówki do 200pln.
https://www.oponeo.pl/wybierz-opony/s=1/zimowe/t=1/osobowe/p=12/bridgestone,continental,dunlop,goodyear,michelin,nokian,pirelli,yokohama,hankook,kleber/r=1/205-55-r16#&&/wEXDAULcGNrX1ByTFNST0YFA+KUpAUVcGNrX0xzdFNTb3J0UGFyYW1ldGVyBQIxMAUJcGNrX1RyTFNSBQPilKQFB3Bja19DUGcFATEFDXBja19UckxTVlRJZHMFATQFCnBja19UckxTUFQFAzkyNAUKcGNrX1RyTFNQRgUDMjI4BQxwY2tfVHJMU1NJZHMFAzI1MgUIcGNrX0lPRlAFAjY2BQxwY2tfVHJMU1BJZHMFOTIz4pSsMjXilKwyOeKUrDM24pSsNDLilKw0NOKUrDQ14pSsNTXilKwzN+KUrDM44pSsNTLilKw1MAUOcGNrX1RyTFNTc25JZHMFATIFFXBja19UckxTU29ydERpcmVjdGlvbgUBMXYxK7wth/RVR29UJ5+spI0xc/od
Ja rok temu brałem Barum Polaris 3, teraz jest chyba nowszy model. Jestem zadowolony.