Wpis z mikrobloga

@Maciek5000: mam Dysona od paru lat, spoko ciągnie ale opróżnianie zbiornika to koszmar, nie da sie go opróżnić bez dłubania paluchem albo jakimś patykiem w tym syfie.. nie wiem jak teraz moze to poprawili w tych nowych
  • Odpowiedz
za 250zł lepszego odkurzacza nie znajdzie. Budowalny, głośny ale #!$%@? wszędzie i do wszystkiego.

@PiersiowkaPelnaZiol: kupiłem takiego do garażu, siła ssąca gorsza niż bosha na baterie, nie potrafi nawet do końca zebrać piasku z dywaniku w samochodzie
  • Odpowiedz
o dobrze trafiłem, bo położyłem niedawno wykładzinę w sypialni a mam 2 koty, to jaki niedrogi ale mocny odkurzacz polecicie? Z elektroszczotka? Takie dziwadła jak ten dyson odpadają z racji ceny
  • Odpowiedz
@Maciek5000: Potwierdzam też kupiłem ponad rok temu V8. W domu jest kot + pies i radzi sobie elegancko. Zwykłego odkurzacza na kablu już nie używam wogóle.
Bateria wystarcza na jakieś 40 minut sprzątania w trybie normalnym lub ~10 minut w tym trybie "mega uber turbo".
Drogi ale warto bo moc ma nieporównywalnie wyższą od innych sprzętów tej wielkości.
  • Odpowiedz
@Maciek5000: dawaj więcej zdjęć.... Brudasie ! XD
Świetny odkurzacz widzę, pokaz jak sprawdza się w innej części domu. Takiego czegoś mi potrzeba. Nerwica mnie bierze jak mi choć trochę piachu pod Kapciami skrzypi
  • Odpowiedz