Wpis z mikrobloga

Mam taki dziwny problem. Wczoraj pierwszy raz coś wrzucałem na #wixapol. Było zajebiście, tylko nie miałem jeszcze zjazdu i trzyma mnie już 21 godzinę xD
W sumie brałem na start 0.1g MDA bombka, później jakoś o 1-2 pół pixy i jeszcze o 3-4 kolejne pół.
Jakos 30min temu brałem prysznic. Jak biorę prysznic, to zawsze załączam muzyczkę. No i tak wyszło, że nogi same mi chodziły xD
Miał ktoś coś takiego? W sumie to teraz pije sobie piwko i w końcu bierze mnie na sen. Nie miałem siły by wyjść z swojej strefy komfortu i wyczołgać się z łóżka xD
#narkotykizawszespoko
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lort_fzhut: imo lepiej farmakologicznie nie podbijac sobie serotoniny, szczegolnie po takim wyrzucie jak na emce. z tego co czytalem to 4-6 tygodni i wszystko w normie. ja na ten dzien to siedze w domu i zarzucam jakis serial.
  • Odpowiedz
@Krysztal: Myślałem o tym, ale mam dzisiaj i jutro długą trasę do zrobienia. Zresztą stwierdziłem, że będę brał tak co 2 miechy na jakimś techno party. Pewnie wyjdzie jak zawsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sumie mam rozkminę, ile spoko osób co poznałem, były spoko tylko dla tego, że leciało na czymś xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Krysztal właśnie podobało mi się to, że normalnie nie chce mi się słuchać ludzi i z nimi gadać, wręcz muszę się zmuszać. A tu każda rozmowa była fascynująca xDDDD
  • Odpowiedz