Wpis z mikrobloga

ktoś poleci jakiś dobry zegarek do biegania? zależy mi najbardziej na gpsie(do mierzenia przebiegniętej odległości) + stoper. Coś w stylu Polar M430, ale może coś tańszego się znajdzie?

#bieganie #zegarki
  • 8
@kierik: używany polar m430 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kupiłem od innego mirka za 450zł - 3 miesiące używany.

Tylko zwróć uwagę, na to co kupujesz - bo wiele jest "powystawowego" szrotu z gówno-gwarancją.
@Grzemaart z tą gwarancją wiesz jak często jest. Nie biegam jakoś często, ale podczas sezonu - w weekendy często sędziuje i sam jestem ciekaw ile w trakcie meczu biegam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Grzemaart - wiem, że kilku znajomych też go używa, na centralnym dostają taki zegarek ponoć i się sprawdza. Nie chcę dokładności co do metra nawet i bym biegał z endomondo(ale niewygodnie nawet na ramieniu telefon mieć). Polar M400 różni się od M430 tylko brakiem tętna?
@kierik: m400 nie kupuj bo ma wadliwe łącze ładowania. Do wymiany średnio co rok lub półtorej. Sam mam prostego garmina forerunner 220. Obczaj na allegro nowki chyba koło 500pln. Łapie super szybko sygnał i dobra dokładność. Polecam na moje bieganie wystarczy a zbliżam się do 4 tys w tym roku. Bardzo dobrze łapie odcinki tzw. lapy,Jest ok.