Wpis z mikrobloga

Tym razem #januszebiznesu z #blackfriday i mnie dopadli. Chciałem kupić przed chwilą TV w Mediaexpert.pl. Kupiłem z odbiorem w sklepie. Po 10 minutach dostaję maila z SMSa (które się wykluczają):

SMS: Zamowienie 0000 nie moze zostac zrealizowane. Ostatnia sztuka produktu zostala sprzedana w trakcie procesowania Twojego zamowienia. Prosimy o zapoznanie sie z mailem wyslanym na adres podany w zamowieniu

Mail: Twoje zamówienie nr 0000 zostało anulowane, ponieważ posiadaliśmy ostatnią sztukę wybranego produktu, która z przyczyn technicznych nie kwalifikuje się do wysyłki. Przepraszamy za zaistniałą sytuację.

#oszukujo #afera
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@lutecki - nie możemy Panu tego sprzedać, w tym telewizorze jest rozbita matryca, a to ostatnia sztuka
- <...LOADING...> KURŁA ZŁODZIEJE DAWAĆ MI TEN TEREWIZOR HALO MILICJA POMOCY KURŁA RATUNKU UKRADLI MI TEREWIZOR WYKOPKI RATUJTATA OSZUKALY MIE
  • Odpowiedz
@M4711: Z drugiej strony wystawić jako dostępny telewizor który ma zbitą matrycę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

P.S. Na stronie nadal widnieje jako dostępny w tym konkretnym sklepie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz