Jesteśmy OZONE Mask, witamy Mirków i Węgierki! założyliśmy sobie konto, żebyście mogli oddychać lepszym powietrzem wszędzie tam, gdzie doskwiera wam smog ( ͡°͜ʖ͡°) Projektujemy wyjątkowe maski antysmogowe do codziennego użytku oraz tych, którzy są aktywni w wolnym czasie. Żeby się prawilnie przywitać, zaczynamy od rozdania maski, a okazja jest podwójna.
Z okazji tego, że jesteśmy nowi oraz #blackfriday Week mamy dla wszystkich plusujących #rozdajo
Do wygrania dowolna maska antysmogowa z całego asortymentu sklepu w kwocie do 100zł( ͡°͜ʖ͡°) Pamiętajcie też o #blackfriday Week w OZONE Mask, gdzie na wszystkich czekają atrakcyjne promocje na cały asortyment
Losowanie z pośród plusujących (zielonki także) w sobotę o godz. 12 - wysyłka po naszej stronie
@ozonemask #moderacja Poproszę o weryfikację użytkownika i #rozdajo. Mieliśmy tu już przypadek podszywania się pod inną firmę i wyłudzenia danych osobowych.
Tak się głośno zastanawiam ale skoro mogę założyć maskę na ryj i ona mnie chroni przed PM 2,5, działa tylko muszę ją nosić i wyglądać jak postać z Mortal Kombat, to nie można zastosować takiego rozwiązania na kominach?
@FELIX90: zakładam że żeby filtr chronił komin 24/7 przez powiedzmy 3 miesiące grzewcze albo więcej to pewnie musiałby mieć grubość 1-2 metrów albo i więcej. Więc cena ale i wykonanie to problem.
@dildo-vaggins: same korzyści. Filtr się zatyka, bo dalej palisz nieprawidłowo lub odpadem. Za karę dym się nie wydostaje, wraca ci do chaty i umierasz zamiast zatruwać postronnych, niewinnych ludzi. Wszystko idealnie zaplanowane.
Do wygrania dowolna maska antysmogowa z całego asortymentu sklepu
@ozonemask: zajrzałem z ciekawości... i ech ( ͡°ʖ̯͡°) Czy naprawdę nikt się nie pokusi o stworzenie maski, która nie będzie tak samo zrypana jak wszystkie inne antysmogowe? Czyli nie będzie filtra przylegającego do twarzy, tylko będzie on oddzielony od twarzy samą maską, a powietrze z niego będzie kierowane przez wentyle? Przecież to naprawdę nie jest żaden
@ozonemask: Nie polecam tych masek jeśli jeździcie na rowerze, strasznie parują a skroplona woda zamienia się w lód i mrozi ryja aż po sam mózg
@StaraSzopa: tak jest w KAŻDEJ masce antysmogowej, w niektórych najwyżej się ciężej oddycha niż w pozostałych. Miałem niby świetną respro, a po dwugodzinnym biegu przy -20 stopniach wisiały mi z mordy 10cm sople xD
Póki co jedyne sensowne rozwiązanie przy sporcie to maska 3M serii
Wpis od ponad 6h, a @Moderacja, @wykop i @a__s nie mają czasu by zareagować na kwestię weryfikacji zielonego konta, które próbuję uzyskać dane użytkowników. A potem płacz, że oni nad nie są w stanie chronić.
@TheMan Ja bym nie patrzył na to od ilu jest wpis, ale od jakiego czasu od naszego przekazania problemu do moderacji, czekamy na odpowiedź. Żeby przyspieszyć pracę po prostu zgłaszacie wpis.
Z okazji tego, że jesteśmy nowi oraz #blackfriday Week mamy dla wszystkich plusujących #rozdajo
Do wygrania dowolna maska antysmogowa z całego asortymentu sklepu w kwocie do 100zł( ͡° ͜ʖ ͡°) Pamiętajcie też o #blackfriday Week w OZONE Mask, gdzie na wszystkich czekają atrakcyjne promocje na cały asortyment
Losowanie z pośród plusujących (zielonki także) w sobotę o godz. 12 - wysyłka po naszej stronie
#maski #smog #sklepyinternetowe
@ozonemask: zajrzałem z ciekawości... i ech ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Czy naprawdę nikt się nie pokusi o stworzenie maski, która nie będzie tak samo zrypana jak wszystkie inne antysmogowe? Czyli nie będzie filtra przylegającego do twarzy, tylko będzie on oddzielony od twarzy samą maską, a powietrze z niego będzie kierowane przez wentyle? Przecież to naprawdę nie jest żaden
@StaraSzopa: tak jest w KAŻDEJ masce antysmogowej, w niektórych najwyżej się ciężej oddycha niż w pozostałych. Miałem niby świetną respro, a po dwugodzinnym biegu przy -20 stopniach wisiały mi z mordy 10cm sople xD
Póki co jedyne sensowne rozwiązanie przy sporcie to maska 3M serii
@ozonemask nie wstyd wam robić rozdajo kontem zielonki bez weryfikacji?
https://www.wykop.pl/wpis/36718191/wykopowicze-wczoraj-miala-tu-miejsce-dosc-nieprzyj/
Wpis od ponad 6h, a @Moderacja, @wykop i @a__s nie mają czasu by zareagować na kwestię weryfikacji zielonego konta, które próbuję uzyskać dane użytkowników. A potem płacz, że oni nad nie są w stanie chronić.