Wpis z mikrobloga

liczyłeś na stłuczkę kiedy zacząłeś przyspieszać w momencie kiedy tamten zaczął wyprzedzać?

@elemenTH: Liczyłem na to, że nie będzie żadnego debila na moim pasie jadącego pod prąd, więc będę mógł jechać.
  • Odpowiedz
akurat przypadkiem zacząłeś przyspieszać (dobrze widać kiedy) jak ten debil wskoczył na Twój pas?

@elemenTH: Akurat jadę sobie zupełnie normalnie a tu czubek jedzie pod prąd, więc hamuję.
  • Odpowiedz
@elemenTH: Najlepsza jest jednak zawsze beka z wykopowego szukania winy u nagrywającego. Ktoś #!$%@? manianę na drodze, ale to nagrywający jest winny, bo miał czelność nagrać. Beka z ciebie typie. Sąd rzekł, sprawca się przyznał, ale wykopek wie lepiej. Wykopek widzi więcej, pole siłowe które zmusiło go do zmiany pasa, to też pewnie moja wina XD
  • Odpowiedz
@reddin: pytam co Tobą kierowało, że nagle zacząłeś przyspieszać a Ty udajesz, że tego nie robiłeś chociaż ewidentnie widać, powiedz prawdę a nie teraz zgrywasz świętoszka. Przyspieszanie nie jest żadnym wykroczeniem, tak samo nie wpuszczenie kogoś kiedy próbuje się włączyć do ruchu. Po co się spinasz? Odpowiedz normalnie.
  • Odpowiedz
@reddin: ej ludzie powiedzcie mi dlaczego ludzie w trojmiescie jezdza #!$%@?, nie umieją włączać sie do ruchu, ruszac ze swiatel i #!$%@? mniej lub wiecej krzywe akcje, przeprowadzilem się tu 3 miesiące temu a takich sytuacji mam codziennie conajmniej 1
  • Odpowiedz
jakim urwa cudem? Samo wyprzedzanie na przejściu kwalifikuje się pod 500...

@enron:
1. Czemu mnie pytasz? To ja wydałem taki wyrok?
2. A gdzie tam jest to przejście, na którym wyprzedził?
  • Odpowiedz