Sprzątając na dysku znalazłem zdjęcia z wypadu do Amsterdamu w 2012r. Będąc tam naturalnie odwiedziłem kilka #coffeeshop i zakupiłem trochę legalnych #narkotykizawszespoko Po gramie zioła AK-47 (6,5e) i Lemon Haze (10e) Nibygrzyby halucynogenne (jak małe pieczarki) najpewniej nasączone lekko MDMA choć wziąłem prawie najmocniejsze. Ciastka z ziolem, lizaka z tymże i dwa dobre piwka. Doznania w komentarzach. #ciekawostki #amsterdam #holandia #podroze
Grzyby - typ w sklepie nie chciał mi sprzedać najmocniejszych pomimo zapewnień iż wiem co robię. W sumie nie żałuję bo działanie jak po lekkim exstazy. Niewiele wspólnego z prawdziwymi grzybami jak łysiczka.
@SlodzeGorzkieZale: te pseudogrzyby to trufle i maja psylocybine normalna, faktycznie wziales slabe bo ja po takiej paczce najmocniejszych mialeem juz kolorowo a mdma Ci w smart czy coffeshopie nie sprzedadza..
Zioło AK-47 było słabe, ale smaczne, a Lemon Haze walił w łeb i smakował cytrynowo. Lizak jak lizak trochę podjezdzal bitem, a piwo Leffe można w Polsce kupić to sobie spróbujcie. Peace!
@SlodzeGorzkieZale: Byłem w zeszłym roku, to w smartshopie w centrum panowie od razu widzieli, że my nie tutejsi, tylko turyści poszukujący wrażeń i wyciągnęli "sekretne" menu z pod lady z grzybkami (których sprzedaż jest nielegalna obecnie w Holandii). No nie powiem wrażenia fantastyczne.
@SlodzeGorzkieZale: Ja 3 lata temu w Rotterdamie w smartshopie apollyon, jadłem atlantis (słabe), jakieś których nie pamiętam i najlepsze mushrock. Co prawda trufle są bardzo specyficzne z tego co pamiętam więc nie dziwne że Ci się powiedziało że maczane MDMA. Generalnie nie podobały mi się te trufle, za duży chaos i kompletnie nic nie wyniesione z tego. Nie wiem czy jeszcze się da ale kupiłem wtedy, w tym smartshopie zestaw
Po gramie zioła AK-47 (6,5e) i Lemon Haze (10e)
Nibygrzyby halucynogenne (jak małe pieczarki) najpewniej nasączone lekko MDMA choć wziąłem prawie najmocniejsze.
Ciastka z ziolem, lizaka z tymże i dwa dobre piwka.
Doznania w komentarzach.
#ciekawostki #amsterdam #holandia #podroze
@SlodzeGorzkieZale: co xD
Lizak jak lizak trochę podjezdzal bitem, a piwo Leffe można w Polsce kupić to sobie spróbujcie.
Peace!