Wpis z mikrobloga

-wymiana opon
-ma padać śnieg
-7:00
-jedziesz do wulkanizacji
-10 chłopa w kolejce
-Dzień dobry, chciałbym opony zmienić
-chłopy w śmiech
-ło haha opony chce zmienić haha kolejka haha
-janusze.jpg

Tak wygląda teraz zmiana opon jakby ktoś jeszcze nie był xD

#motoryzacja #samochody
  • 55
  • Odpowiedz
Tak wygląda teraz zmiana opon jakby ktoś jeszcze nie był xD

@MokreFilcy: Jak co roku po pierwszym śniegu. Nie wiem co w tym dziwnego. Ja wymieniłem od razu jak temperatura przestała skakać powyżej 15st. C.
0 kolejek.
  • Odpowiedz
@MokreFilcy: wczoraj zmieniałem... po ciemku, z latarką... w deszczu... ( ͡° ʖ̯ ͡°) pojadę najwyżej później je wyważyć gdzieś, bo chyba znowu się zdeformowały... Dębica job twoju...
  • Odpowiedz
@MokreFilcy u nas to elegancko ogarnęli. Zapowiadają śnieg to stacja wymiany opon gdzie zwykle jest otwarte jedno stanowisko to teraz otwiera 3. Tym samym 3 kolejki równocześnie i w sobotę w 40 minut było po sprawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MokreFilcy: a nie można sobie wymienić miesiąc wcześniej, a nie dopiero jak zapowiadają śnieg?
To tak jakby Ci zabrakło srajtaśmy i zdecydowałbyś się po nią pójść jak się srać zaczyna chcieć.
  • Odpowiedz
Kur.. rok w rok to samo. A mówią: "na wszystkich świętych zmienić opony". Umówić się wcześniej, pojechać i zmienić jak biały człowiek, ale nie!
1 listopada +15 stopni to "nie ma co zmieniać, jeszcze lato wróci, nie będę drzeć zimówek". No wielkie zdziwienie, bo zima przyszła.

Apeluje:
Opony zimowe zakładamy do pierwszego listopada, jak Ci nie pasuje, załóż je wcześniej. Jest +15? Nic się im nie stanie jak parę dni wcześniej pojeżdżą,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@MokreFilcy: biedni ludzie tak wymieniają opony ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja wolę to zrobić tak:
1. Podjedrzam do ASO
2. Podpisuje papierek oddaje kluczyki
3. Zamawiam kawę
4. Mówię żeby przechowali opony do następnego sezonu
5. Wypijam kawe
6. Gotowe opony zmienione na zimowe
  • Odpowiedz
  • 1
A ja haaahaa. przekręce sobie pod domem, bo na osobnych felgach haahaaaa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz