Wpis z mikrobloga

Jest to zdjęcie jakiejś raczej mało zamożnej rodziny z lat między 80-tymi a 90-tymi. Pierwsza z lewej to matka a oprócz niej są dwie córki i syn.
Wszyscy z nich żyją do tej pory.
Czy ktoś widzi w tym zdjęciu coś nadzwyczajnego? Czy jest to po prostu jakaś tam zwykła rodzina z tamtych lat?
Wołam @dendrofag @Mr-Slimak
#dzieci #dziecinstwo #psychologia #pytanie #mirkomodlitwa #egzorcysta
s.....1 - Jest to zdjęcie jakiejś raczej mało zamożnej rodziny z lat między 80-tymi a...

źródło: comment_vSTO3Gz8DI3QwdqB8kqh9F8YF8eIz0AO.jpg

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@subiektywny111: Nie rozumiem. Piszesz co Ci się wydaje, ktoś patrzy i Ci pisze co o tym sądzi. Jak na razie nikt nie zauważył nic nadzwyczajnego. Jeszcze zezy bym dorzucił, ale to bez znaczenia. Ewentualnie "złowrogi wzrok".
  • Odpowiedz
@Polanin: właśnie chodzi mi o ten "złowrogi wzrok". A czy możesz mi powiedzieć czy u wszystkich widocznych na zdjęciu go widzisz?A jeszcze bardziej bym prosił o to czy jest to faktycznie według Ciebie jakiś złowrogi wzrok czy po prostu nie różniący się nadzwyczajnie od ogólnie przyjętych norm?
  • Odpowiedz
@subiektywny111: Myślę, że zdjęcie jest po prostu przeswietlone i stąd ten 'złowrogi wzrok' - białka oczu zlewaja się z resztą twarzy i widać tylko czarne punkciki. Ale szczerze jakby ktoś o tym nie powiedział to nawet bym na to nie wpadła. Moim zdaniem normalnie wyglądająca rodzina.
  • Odpowiedz
@subiektywny111: To jest przypadek. Moment zrobienia zdjęcia. Nie wyglądają jakoś specjalnie dziwnie poza ostatnią dziewczynką, która pewnie akurat w ten sposób zerknęła. Egzorcyzmy tu na pewno nie pomogą, bo nigdy nic nie dają. Jeśli już w ogóle jest tam jakiś problem z relacjami to psycholog.
  • Odpowiedz
@franzie @Polanin @ziemiora dzięki za odpowiedzi. Ale skoro @Polanin nie do końca zobaczył to co ja zobaczyłem i stwierdził,że "Egzorcyzmy tu na pewno nie pomogą, bo nigdy nic nie dają"-czyli jest niewierzący to liczę,że ktoś może jeszcze będzie miał ochotę spojrzeć i się wypowiedzieć. @Polanin a co do opętania to mamy już nawet kod medyczny F44.3 a psychiatria jest dość młodą nauką i ja mam zupełnie inne
  • Odpowiedz
@subiektywny111: na pewno zdjęcie słabo zniosło próbę czasu i na pewno technika jego wykonania pozostawia wiele do życzenia. Ot taki reportaż zenitem na imprezie rodzinnej. Wszyscy mają śnięte, przymknięte oczy odrobinę, ale właśnie dostali fleszem. Oczy różnią się odcieniem u każdej z fotografowanych osób, ale to też bym zrzucił na karb silnego źródła światła. Poza tym jest to zdjęcie zdjęcia w jakimś albumie. To oznacza, że została też sfotografowana foliowa
  • Odpowiedz