Elo, jestem nowy w tematach #gearbest i #banggood a chce kupić sobie telefon i zastanawiam się czy nie skorzystać z ofert w którymś z tych serwisów. Mógłby mi ktoś powiedzieć czego powinienem być świadom decydując się tam na zakup?
@ceo2: Nie patrz na pseudo promocje, ściągnij sobie wtyczkę do historii cen za przedmiot, lub korzystaj np. Z list @n_____S, tam zawsze jest najniższa dotychczasowa cena za przedmiot
@Andczej: robią fałszywe promocje. Kupony typu 50/100 na przedmioty droższe o 60$ lub więcej oraz kupony 111/111 by przyciągnąć uwagę. Z tym że po promocji wszystkim usuwają zamówienia z tym drugim...
@Andczej: no nie wiem czy to tak do końca. W sensie 1 część wypowiedzi różowej to masz rację, normalka, wiadomo że większość kuponów to gówno i zawyżone ceny. Natomiast anulowanie dokonanych zgodnie z regulaminem i opłaconych zamówień to już jawne oszustwo ( ͡°ʖ̯͡°)
@Andczej: wierzę, że nie raz. Nie zmienia to faktu, że koleżanka miała rację pisząc "na Gearbest oszukujo". A to, że wszyscy oszukujo to inna para kaloszy ( ͡°͜ʖ͡°)
@Andczej: otóż nie. Przykład: wish, aliexpress, dhgate i jd na których faktycznie dochodziło do nadużyć, ale wysyłali zamówienia. Na gearbest tych 111 zostało rozdanych kilkadziesiąt tych kuponów? A i tak zostają anulowane... Takie coś #!$%@?ć to naprawdę...
@ceo2: Moim zdaniem lepiej kupić na Gearbest tam Global to Global a nie jakieś wgrywane gówno bez OTA. Kupiłem półroku temu dla kolegi Mi A1 Global i co? I nie ma B20....
Kawa, kawa, kawa! Muszę wypić najpierw KAWĘ bo inaczej NIE DAM RADY FUNKCJONOWAĆ!!! Czy was też wnerwiają tacy biurowi kawosze jak z koziej dupy trąba? #pracbaza #kawa #pytanie
@darvd29: ile razy tak miałem na BG, JD czy ali ( ͡° ͜ʖ ͡°)