Aktywne Wpisy
OVHcloud +158
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +35
Na długo nie zostawiłem tego niezapełnionego.
Zacząłem zauważać przejazdy pociągu powrutowców. Zacząłem czytać o Panu Kierowcy i coraz bardziej zaczęło mi zależeć. Zasad f1 nie rozumiem, nie wiem do końca kto jest dobry a kto nie, nie wiem jak to wszystko działa, nie znam tras i miast wyścigów. Ale na tym, żeby #wruci zależy mi niemalże tak bardzo jak na zdrowiu mojej córki. Codziennie zaczynam sprawdzać f1today, czytać czy już jest powrut czy nie.
Męczy mnie to oczekiwanie.
Ale właśnie tego mi brakowało.
#f1
Komentarz usunięty przez autora
@kvvach:
jakby tak zlokalizować część mózgu odpowiedzialną za poglądy polityczne i ci ją wyciąć, to ty byś był naprawdę fajnym chłopem...
a nie, jeszcze przeszczep honoru, sorry, zapomniałem.
A Pan Kierowca? Jego historia mnie uwiodła i życzę mu jak najlepiej. Co jest w tym złego?
@kvvach:
Dobra, pomyłka - jesteś totalnym dzbanem z dobrym gustem w #f1