Wpis z mikrobloga

Prawdą jest, że natura nie cierpi pustki. Zauważyłem u siebie tendencjędo śledzenia jakiegoś Polaka bądź Polaków w jakiejś kategorii rywalizacji. Przez długi okres czasu śledziłem VP w cs:go, ale potem zaczęli się staczać na dno i gdy z G5 zostało już tylko 2 porzuciłem to.

Na długo nie zostawiłem tego niezapełnionego.

Zacząłem zauważać przejazdy pociągu powrutowców. Zacząłem czytać o Panu Kierowcy i coraz bardziej zaczęło mi zależeć. Zasad f1 nie rozumiem, nie wiem do końca kto jest dobry a kto nie, nie wiem jak to wszystko działa, nie znam tras i miast wyścigów. Ale na tym, żeby #wruci zależy mi niemalże tak bardzo jak na zdrowiu mojej córki. Codziennie zaczynam sprawdzać f1today, czytać czy już jest powrut czy nie.

Męczy mnie to oczekiwanie.

Ale właśnie tego mi brakowało.

#f1
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Takimi to gardzę najbardziej ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@kvvach:

jakby tak zlokalizować część mózgu odpowiedzialną za poglądy polityczne i ci ją wyciąć, to ty byś był naprawdę fajnym chłopem...
  • Odpowiedz
@kvvach: ale dlaczego mam nie być fanem Polaków? Życzę im jak najlepiej, nie wprowadzam hejtu, zależy mi na ich szczęściu. Ze skokami i siatką nie trafiłeś, skoki mi latają, fajnie jak coś tam wygrają, ale nawet wyników nie śledzę. Siatkówkę śledziłem mimowolnie, bo co chwile było jakieś znalezisko w głównej.

A Pan Kierowca? Jego historia mnie uwiodła i życzę mu jak najlepiej. Co jest w tym złego?
  • Odpowiedz
@kvvach: Jak byś prześledził najpierw moje wpisy w tagu a potem ocenił, to byś widział, że jedynymi były wpisy z pytaniami o wyjaśnienie niektórych zagadnień dotyczących tej dyscypliny. Przykro, że tak szybko mnie zaszufladkowałeś i zgeneralizowałeś ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz