Aktywne Wpisy

AlienFromWenus +32
Jest publiczna nagonka na kobiety nie chcące mieć dzieci ale przecież one są w związkach z facetami, którzy też nie chcą mieć dzieci xD
I tych facetów nikt nie atakuje, nie wyśmiewa, żyją sobie jak chcą
A kobiety są wyzywane xD
Tylko kobieta według facetów to istota, którą należy pozbawić wolności i prawa do samodecydowania o sobie i swoim ciele.
I tych facetów nikt nie atakuje, nie wyśmiewa, żyją sobie jak chcą
A kobiety są wyzywane xD
Tylko kobieta według facetów to istota, którą należy pozbawić wolności i prawa do samodecydowania o sobie i swoim ciele.

czesio007p +48
#nieruchomosci
No to zrobiłem odwrotnie jak wykop pisze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jutro mam notariusza i podpisujemy deweloperską. Na luzie ugrałem 5%, ale policzyłem sobie na spokojnie i dogadałem się na 20/80. Lichwę w takim wypadku zacznę płacić za lekko ponad rok. No niestety jest k------o drogo i chciałem wstrzymać się jakoś do wiosny, ale mam dosłownie tylko teraz zdolność. Trzymajcie się mirasy w tym p---------u
No to zrobiłem odwrotnie jak wykop pisze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jutro mam notariusza i podpisujemy deweloperską. Na luzie ugrałem 5%, ale policzyłem sobie na spokojnie i dogadałem się na 20/80. Lichwę w takim wypadku zacznę płacić za lekko ponad rok. No niestety jest k------o drogo i chciałem wstrzymać się jakoś do wiosny, ale mam dosłownie tylko teraz zdolność. Trzymajcie się mirasy w tym p---------u
- Aktualnie prowadzimy 2 sezony! Super Trofeo i TCR.
- Do sezonu Super Trofeo zapisało się ponad 100 osób a do wygrania są rękawiczki sportowe!
- Sezon TCR ma już ponad 110 zapisanych kierowców!
- Każdy sezon ROS jest wzorowany na jego realnym odpowiedniku.
- Pogoda jest dostosywana do warunków panujących w danym miejscu.
- Zapisy są darmowe!
- Pracujemy nad innymi platformami simracingowymi, które dodadzą jeszcze więcej emocji.
- Rownież ROS stanie się [wiadomość skasowana przez administratora ROS]
Chcesz się zapisać? Wejdź na stronę https://republicofsimracers.com/
#ros #assettocorsa #simracing #wyscigi #tcr #lamborghini
źródło: comment_VLlB2kxkV7k61fBkmUm7HeG3V4s6IfqQ.jpg
Pobierz@RepublicOfSimracers: cyganem?
@Rafal_Baster: TCR jest oparty na modzie ciracesonline, do dyspozycji jest 6 pojazdów a seat leon pochodzi z innego moda i ciężko by było dobrze go dostosować do reszty.
Musisz zrobić 10 kółek i jakiś przyzwoity czas na prekwalifikacjach, na stronie sezonu w zakładce wyscigi i prekwalifikacje masz listę wyścigow. Po zapisaniu się dostaniesz dane do serwera preq.
Tu masz takie skrócone info co i jak:
https://republicofsimracers.com/page/jak-zaczac