@Gydit_tu_mi___GYDYT: To chyba już robią w siedzibie TVN. Nie mam TV więc nie mogę potwierdzić ale sądząc po relacjach tych co to oglądają coś takiego ma miejsce XDDD
@SinShop: Nie przesadzaj oczywiście, że można. Jest kilku lewicowców którzy świętowali dzisiejsze święto z resztą narodu. Dla nich podziękowania.
No i jest druga strona. Rozglądałem się po marszu i niestety nie widziałem tych zorganizowanych grup lewicy (pomijam tu te kilka osób które próbowały blokować święto). Miał to być w końcu wspólny marsz a jednak ci których brakowało zdecydowali się na siedzenie przed komputerami i obrażanie narodowców.
@FlaszGordon od kilku lat polska prawica zawłaszcza sobie patriotyzm jako swoją własność, gorzej bycie prawicowcem zaczyna być synonimem patriotyzmu, a jeszcze gorsze jest to, że ch... tam moje poglądy lewicowe, ateizm, nie idę na marsz jeden dzień w roku nie jestem patriotą. Nie ważne co robię 364 pozostałe dni w roku, jakie podejmuję codzienne wybory, jak dbam o ojczyznę, kulturę czy język. To jest maksymalnie smutne, że patriotyzm zostaje sprowadzony do
#marszniepodleglosci #heheszki #humorobrazkowy #bekazlewactwa #polityka
źródło: comment_osNxR9meE5kmv2S9hiJeHCoyLfkvFLvg.jpg
Pobierzdobre XD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Magromo: Nic tak dobrze nie pokazuje poziomu intelektualnego lewaków jak wyzywanie wszystkich od faszytów xD
Co drugi wpis dziś XDDDDDDDDD
@Atreyu: no raczej k---a nie wszystkich, ale niektórych z ORGANIZATORÓW i owszem.
źródło: comment_B0BojbFSf8C4H6jKuxeVQiJr90DzrUNc.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
No i jest druga strona. Rozglądałem się po marszu i niestety nie widziałem tych zorganizowanych grup lewicy (pomijam tu te kilka osób które próbowały blokować święto). Miał to być w końcu wspólny marsz a jednak ci których brakowało zdecydowali się na siedzenie przed komputerami i obrażanie narodowców.
A może się mylę?
@SinShop: W jaki sposób można "zawłaszczyć patriotyzm"?